Και ο Måns Zelmerlöw τον Ιούλιο στην Ελλάδα

Και ο Måns Zelmerlöw τον Ιούλιο στην Ελλάδα

Ο Mans Zelmerlow ο Σουηδός νικητής της περσινής Eurovision και φετινός παρουσιαστής στη Στοκχόλμη έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο.
Όπως έχει ανακοινωθεί τη Κυριακή 3 Ιουλίου και συγκεκριμένα στην εκπομπή “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ” του καναλιού Ε,θα βρίσκεται ζωντανά το μεσημέρι ο καλλιτέχνης για μια συνέντευξη που οι συντελεστές της εκπομπής,φιλοδοξούν να συζητηθεί.
Ο Mans,Θα μιλήσει για όλα -όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου- και σκοπό έχει να ξεσηκώσει το κοινό με το “Heroes” που κέρδισε τις καρδιές της Ευρώπης και τον ανέδειξε νικητή την περσινή χρονιά, καθώς επίσης και να παρουσιάσει στο Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό την νέα του δουλειά.

https://vimeo.com/album/2585972/video/169996235

Μία σκέψη στο “Και ο Måns Zelmerlöw τον Ιούλιο στην Ελλάδα

  1. Γεια σας! θα ήθελα να σας ρωτήσω δύο ερωτήσεις σχετικά με την συνέντευξη. Πρώτον, εάν πάμε στο στούντιο για να τον δούμε, επιτρέπεται να κάνουμε ερωτήσεις, σαν συνέντευξη τύπου? Και δεύτερον, εάν δεν μπορέσουμε να έρθουμε, θα γινόταν να σας στείλω εγώ τις ερωτήσεις, να του τις δώσετε ή να του τις ρωτήσετε εσείς από εμένα? Ευχαριστώ!!! <3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.