Ισραήλ: Οι 4 υποψήφιοι για την Eurovision 2022

Ισραήλ: Οι 4 υποψήφιοι για την Eurovision 2022

Tο Ισραήλ φέτος αποφάσισε να αλλάξει την μέθοδο επιλογής από το “Rising Star” στο “X Factor”, για να επιλέξει τόσο τον εκπρόσωπο όσο και την το τραγούδι της χώρας για την Eurovision 2022. H διαδικασία ξεκίνησε να προβάλλεται από τον περασμένο Οκτώβρη, ενώ έπειτα από σχεδόν 3 μήνες, φτάσαμε στην αποκάλυψη των 4 φιναλίστ.

Μετά από τους ημιτελικούς του σόου, όπου οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν σε duels, οι 4 φιναλίστ που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό, είναι οι εξής:

Eli Huli

Inbal Bibi

Sapir Saban

Michael Ben David

https://www.youtube.com/watch?v=O5V5bPEYUFY
  • Στις 30 Ιανουαρίου, κάθε φιναλίστ θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια επιλεγμένα από την επιτροπή. Αυτή η ειδική εκπομπή θα μεταδοθεί από το Reset 13.
  • Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ένας ημιτελικός, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. Έπειτα από ψηφοφορία (50% κοινό, 25% κριτική επιτροπή, 25% επαγγελματική επιτροπή), κάθε καλλιτέχνης θα καταλήξει μόνο με 1 τραγούδι.
  • Στις 5 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Κάθε φιναλίστ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του και έπειτα από την ψηφοφορία (50% κοινό, 25% κριτική επιτροπή, 25% επαγγελματική επιτροπή) θα επιλεγεί η νικητήρια συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο Τορίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.