Ιρλανδία: Ακούστε τη συμμετοχή της Lesley Roy, “Maps”

Ιρλανδία: Ακούστε τη συμμετοχή της Lesley Roy, “Maps”

Στις 10:35 έκανε πρεμιέρα το τραγούδι της εκπροσώπου της Ιρλανδίας για την φετινή Eurovision, Lesley Roy, με τίτλο Maps. Λίγη ώρα μετά από την πρεμιέρα της συμμετοχής, όπου πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής Breakfast show with Dorieann & Eoghan στο RTÉ 2FM, κυκλοφόρησε επίσημα στο Youtube το βίντεο κλιπ, όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=z6ZUBzqPxds

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι η Lesley, ο παραγωγός Lukas Hallgren (παραγωγός του “She got me” – Ελβετία 2019), ο Philip Strand (παραγωγός / τραγουδοποιός) και οι Normandie, Deepend και Emelie Eriksson.

Λίγα λόγια για την Lesley Roy

Η Lesley Roy είναι Ιρλανδή τραγουδίστρια – τραγουδοποιός από την πόλη Balbriggan. Το ντεμπούτο άλμπουμ της, Unbeautiful, κυκλοφόρησε το 2008 με παραγωγό τον Max Martin, όπου έχει συνεργαστεί με κορυφαίους τραγουδιστές παγκοσμίου φήμης. Στη συνέχεια ανακάλυψε το ταλέντο της στην σύνθεση, όπου αφιερώθηκε σ’αυτό, έχοντας γράψει τραγούδια για δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως τους  Adam LambertMedinaJana Kramer κ.α. Το 2016 συνεχίζει με την καριέρα της τραγουδίστριας, κυκλοφορώντας 3 singles μέσα σε ένα χρόνο. Η Lesley είχε επιλεγεί πέρυσι εσωτερικά, ώστε να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό. Αφού τελικά ακυρώθηκε η Eurovision 2020, η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία της με την τραγουδίστρια για φέτος.

Μία σκέψη στο “Ιρλανδία: Ακούστε τη συμμετοχή της Lesley Roy, “Maps”

  1. Καλύτερο από το περσινό, το οποίο ήταν στο bottom 10 της λίστας μου, σίγουρα.

    Καλή επιτυχία.

    Το Playing With Numbers παραμένει η αγαπημένη μου Ιρλανδική συμμετοχή εδώ και πολλά χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.