Ισπανία: Η Rosa ερμηνεύει το Europe’ s Living a Celebration 14 χρόνια μετά ακριβώς όπως τότε (video)

Ισπανία: Η Rosa ερμηνεύει το Europe’ s Living a Celebration 14 χρόνια μετά ακριβώς όπως τότε (video)

Σε μία μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε με καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί μέσα από το πολύ πετυχημένο talent show της Ισπανίας Operación Triunfo, η Rosa που εκπροσώπησε την ιβηρική χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2002 στη Ρίγα και κατέλαβε την 7η θέση, βρέθηκε ξανά μαζί με όλη την ομάδα που τότε την είχε συνοδεύσει επί σκηνής και ερμήνευσε τη συμμετοχή της, Europe’ s Living a Celebration.

Στο όχι και τόσο μακρινό 2002, η Rosa ήταν η πρώτη καλλιτέχνιδα που αναδείχθηκε μέσα από talent show και εκπροσώπησε τη χώρα της στο διαγωνισμό. Οι καλλιτέχνες που την συνόδεψαν τότε στα φωνητικά  David Bisbal, David Bustamante, Chenoa, Gisela και Geno (κάποιοι από αυτούς διάσημοι Ισπανοί τραγουδιστές σήμερα) συμμετείχαν επίσης την ίδια χρονιά στο Operación Triunfo, που κέρδισε η Rosa. Το τραγούδι που το 2002 ταξίδεψε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού περιορίστηκε στην 7η θέση με 81 βαθμούς, θέση που παρ’ όλα αυτά παραμένει η υψηλότερη που έχει πάρει η Ισπανία έκτοτε.

_eurovision_493ef919

gisselaΧθες σε μία μεγάλη συναυλία που δόθηκε στη Μαδρίτη με συμμετέχοντες καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Operación Triunfo, η Rosa βρέθηκε στη σκηνή με τους ίδιους ανθρώπους που ερμήνευσαν και το 2002 στη Ρίγα το Europe ‘ s Living a Celebration. Ανάμεσα τους είναι και η Gissela που εκπροσώπησε την Ανδόρα στο διαγωνισμό του 2008 με το τραγούδι Casanova.

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή συναυλία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.