Η Φινλανδία ξεκίνησε την αναζήτηση για τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2018

Η Φινλανδία ξεκίνησε την αναζήτηση για τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2018

Ναι καλά διαβάσετε, η Φινλανδία που χθες βράδυ επέλεξε τους Norma John να τους εκπροσωπήσουν το Μάιο στο Κίεβο, ήδη ξεκίνησε την αναζήτηση της για τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στη Eurovision 2018!! Λίγες ώρες μετά το τέλος του UMK 2017 και το θρίαμβο των Norma John έναντι των φαβορί, η δημόσια τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε τους κανονισμούς για το UMK 2018, αλλά άνοιξε την πρώτη περίοδο κατάθεσης υποψηφιοτήτων ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή είναι ένας τουλάχιστον εκ των τραγουδιστών του κομματιού να είναι Φινλανδός πολίτης ή να μένει μόνιμα στη χώρα. Οι ερμηνευτές να είναι 16 χρονών τουλάχιστον στις 10 Μαΐου του 2018 και το τραγούδι να μην έχει κυκλοφορήσει πουθενά μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου του 2017. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει ένα μόνο τραγούδι που πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή.

Το UMK 2018 απευθύνεται του χρόνου σε τρεις κατηγορίες ενδιαφερόμενων. Στους ερμηνευτές που έχουν υποψήφιο τραγούδι. Στους συνθέτες που ψάχνουν ερμηνευτή για το τραγούδι τους και στους ερμηνευτές που ψάχνουν τραγούδι.

Θα υπάρξει και μία ακόμα περίοδος κατάθεσης συμμετοχών σε δεύτερο χρόνο. Η Φινλανδία με τη χθεσινή ανακοίνωση του UMK 2018, γίνεται ουσιαστικά και η πρώτη χώρα που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στη Eurovision 2018.

Οι Norma John μετά την αναπάντεχη για πολλούς νίκη τους στο UMK 2017, θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για να εκπροσωπήσουν τη Φινλανδία στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το μαυροπούλι τους (Blackbird). Το μουσικό ντουέτο ευελπιστεί να επαναφέρει τη χώρα τους στον τελικό, μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές αποτυχιών.

https://www.youtube.com/watch?v=yqoG3IT9klo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.