Η Μαρία Έλενα “έχει καλό ένστικτο” πριν τον 1ο ημιτελικό

Η Μαρία Έλενα “έχει καλό ένστικτο” πριν τον 1ο ημιτελικό

Λίγες ώρες πριν τη μάχη της Ελλάδας για να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου της 60ης Eurovision, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και οι συντελεστές της Ελληνικής αποστολής δεν προλαβαίνουν να δίνουν συνεντεύξεις μετά την ΄μαγική΄ πρόβα όπως χαρακτηρίστηκε από όσους την παρακολούθησαν μέσα στο στάδιο.
Τρία εξώφυλλα μεγάλων εφημερίδων της διοργανώτριας χώρας,ασχολούνται με την εκπρόσωπο μας και το One last breath με θετικά σχόλια στο σύνολο τους.
Βρήκε την ευκαιρία όμως και μίλησε σε απευθείας σύνδεση και σε Ελληνικά κανάλια που και αυτή τη χρονιά, δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή μας,μιας που ως γνωστόν τα νούμερα τηλεθέασης του διαγωνισμού θεωρούνται από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.
Η εκπρόσωπος μας δήλωσε ότι δίνει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, είναι στρατιώτης για την αποστολή που της έχει ανατεθεί, νοιώθει λίγο κουρασμένη αλλά καταφέρνει και ξεκουράζεται , ενώ έχει ΄καλό ένστικτο΄ ότι θα πάει καλά τελικώς και δήλωσε χαρούμενη που όπως μαθαίνει μετά την χθεσινή πρόβα και το χειροκρότημα που εισέπραξε η χώρα μας φιγουράρει στην έκτη θέση των προτιμήσεων για τις χώρες που πάνε στον τελικό.
Δεν δίστασε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της αλλά και όλους τους Έλληνες αλλά και την ομογένεια που της στέλνουν την θετική τους ενέργεια ενώ δήλωσε ότι έχει σαφώς κάποιο άγχος-όπως είναι φυσιολογικό-κάτι όμως που είναι θεμιτό και αφορά όλους όσους ανεβαίνουν στη σκηνή.
Σημείωσε πως από όσο γνωρίζει κάθε χρόνο υπάρχουν καλά τραγούδια στο διαγωνισμό, και καλές συμμετοχές που τελικώς δεν περνάνε στον τελικό λόγω πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων.
Υπήρξαν δημοσιογράφοι οι οποίοι ρώτησαν για τις φοβίες της λόγω της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας, να μην περάσει και ότι θα είναι αδικία γιατί έχει ωραίο κομμάτι, έχει και φωνή και μπορεί να μην περάσει”. Η απάντηση της ήταν ότι πιστεύει ότι φέτος -κυρίως που πηγαίνουν πολύ ερμηνευτικά κομμάτια-και δυνατές μπαλάντες,θα κοιτάξουν αυτό, δεν θα επηρεάσει καμιά πολιτική και οικονομική κατάσταση τα αποτελέσματα, μιας που έχουμε μια ΄Μουσική Ολυμπιάδα΄ και όχι κάτι περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.