Η Άννα Βίσση σε μεγάλη Φιλανθρωπική συναυλία

Η Άννα Βίσση σε μεγάλη Φιλανθρωπική συναυλία

Η Άννα Βίσση σε Φιλανθρωπική εκδήλωση τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία-όπως αναφέρει το δελτίο τύπου-, με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, διοργανώνει την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., ο Δήμος Γλυφάδας με την Άννα Βίσση ως τιμώμενο πρόσωπο.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Mάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14).
Στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ θα ακουστούν τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από την καλλιτέχνιδα με τις εκατοντάδες επιτυχίες σύγχρονες αλλά και παλαιότερες, ενώ μαζί της θα εμφανιστούν επί σκηνής ο DJ Pitsi παρέα και με τους Boys and Noise,Στέλιο Λεγάκη και Mike.
Όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν ένα καίριο “κοινωνικό μήνυμα”.
Η είσοδος στη συναυλία είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και αντί εισιτηρίου, όσοι παραβρεθούν θα φέρουν τρόφιμα και φάρμακα για να ενισχυθούν οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας.
Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται πριν την έναρξη της συναυλίας, στην είσοδο του κλειστού γηπέδου ενώ η διανομή τους στους δικαιούχους θα γίνει μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, το βράδυ, στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, καλούμαστε να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με αγάπη και μουσική, και να υποστηρίξουμε όλοι μαζί αυτή τη προσπάθεια αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας!
Συγχαρητήρια Άννα για αυτές σου τις ΄κινήσεις΄ και Χρόνια πολλά για την σημερινή ονομαστική σου εορτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.