Εσθονία 2017: Ακούστε τα τραγούδια του 1ου ημιτελικού του Eesti Laul

Εσθονία 2017: Ακούστε τα τραγούδια του 1ου ημιτελικού του Eesti Laul

Ένας από τους εθνικούς τελικούς που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών fans είναι αυτός της Εσθονίας, το Eesti Laul. Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε φέτος η δημόσια τηλεόραση της χώρας (ERR) να παρουσιάσει τις 20 φετινές συμμετοχές. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της σημερινής ημέρας και ανά μία ώρα, θα δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα του ERR τα 10 τραγούδια του 1ου ημιτελικού. Τα υπόλοιπα 10 θα παρουσιαστούν την επόμενη Πέμπτη 15/12. Ο τελικός του Eesti Laul θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου στο Saku Arena, το στάδιο που έγινε και η Eurovision του 2001.

Σε τυχαία σειρά αποφάσισε να μας παρουσιάσει μέσω της ιστοσελίδας της, η δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας τις φετινές συμμετοχές του Eesti Laul. Τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σήμερα. Όλα τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε κάνοντας κλικ το τίτλο του τραγουδιού στην παρακάτω λίστα.  Το infegreece θα ανανεώνει το άρθρο κάθε ώρα, με την ανακοίνωση του κάθε τραγουδιού.

Τα υποψήφια τραγούδια του 1ου ημιτελικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.