Εσθονία: Τα αποτελέσματα του B’ Ημιτελικού του Eesti Laul 2021

Εσθονία: Τα αποτελέσματα του B’ Ημιτελικού του Eesti Laul 2021

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο δεύτερος ημιτελικός του Eesti Laul 2021, της εθνικής επιλογής της Εσθονίας για την φετινή Eurovision. Απόψε 12 καλλιτέχνες διεκδικούσαν τα 6 τελευταία εισιτήρια για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου. Παρουσιαστές της αποψινής βραδιάς ήταν οι Tõnis Niinemets και Grete Kuld.

Οι αποψινές συμμετοχές:
  1. Sissi – Time
  2. Gram-Of-Fun – Lost In A Dance
  3. Kadri Voorand – Energy
  4. Helen – Nii kõrgele
  5. Redel – Tartu
  6. Rahel – Sunday Night 
  7. Uku Haasma – Kaos
  8. Heleza – 6
  9. Uku Suviste – The Lucky One
  10. Alabama Watchdog – Alabama Watchdog
  11. Jüri Pootsmann – Magnus melanhoolia
  12. Suited Tüdrukud – Heaven’s Not That Far Tonight

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε τον Uku Suviste, τον περσινό νικητή του Eesti Laul με που θα εκπροσωπούσε την Εσθονία στην Eurovision 2020 αν δεν ακυρωνόταν ο διαγωνισμός εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19. Συναντάμε επίσης και τον Jüri Pootsmann, τον εκπρόσωπο της Εσθονίας το 2016 με το τραγούδι Play.

Τα αποτελέσματα

Οι προκριθέντες αναδείχθηκαν έπειτα από ψηφοφορία δύο γύρων. Από τον πρώτο γύρο προκρίθηκαν οι 4 πρώτοι από την συνολική βαθμολογία κοινού και επιτροπής. Στη συνέχεια διεξήχθη ένας νέος γύρος ψηφοφορίας μεταξύ των υπολοίπων 8 διαγωνιζομένων όπου ψήφιζε μόνο το κοινό, και καθόρισε τους 2 τελευταίους προκριθέντες. Οι συμμετοχές που προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο είναι η παρακάτω:

Στον δεύτερο γύρο προκρίθηκαν οι παρακάτω:

Έτσι στον τελικό του Eesti Laul  θα διαγωνιστούν οι παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.