Ελλάδα: Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την διεξαγωγή του Eurovision: Europe Shine A Light

Ελλάδα: Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την διεξαγωγή του Eurovision: Europe Shine A Light

Ρεπορτάζ προβλήθηκε χθες από την ΕΡΤ σχετικά με την διεξαγωγή του Eurovision: Europe Shine A Light, όπου περιέγραφε όσα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου. Από τον φωτισμό των μνημείων όλων των χωρών έως παλιότερους eurostars και τα ελπιδοφόρα μηνύματά τους κι από εκεί πάλι στο παρόν με τους φετινούς καλλιτέχνες.

Η υπεύθυνη αποστολής και διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα κείμενο όπου αναφέρεται στις πρωτόγνωρες καταστάσεις και στην προχθεσινή βραδιά ενώ φυσικά ευχαρίστησε και την ομάδα της που τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται τόσο αρμονικά.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ακριβώς την ανάρτηση:

όταν πριν από δύο χρόνια ανέλαβα τις Διεθνείς Σχέσεις της ΕΡΤ δεν γνώριζα ότι η συμμετοχή στη διοργάνωση του Διαγωνισμού της Eurovision θα αποτελούσε τόσο μεγάλο, σοβαρό και υψηλών απαιτήσεων κομμάτι της δουλειάς μου. Γνώρισα επαγγελματίες και ερασιτέχνες του Τύπου που ασχολούνται με τον θεσμό και, αν και δεν το συμμερίζομαι πάντα, αγαπώ και σέβομαι το πάθος τους και την αφοσίωσή τους σε κάτι που αγαπούν πολύ! Πέρυσι ως Head of Dellegation της Ελληνικής Συμμετοχής είχα την τεράστια ευθύνη να συνοδεύσω τους ανθρώπους μας και το “όραμά” μας στο Τελ Αβίβ. Φέτος μας προλάβανε οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι βιώσαμε και ζούμε ακόμη αν και σε μικρότερη ένταση. Ο Διαγωνισμός ματαιώθηκε. Ένα show αντικατέστησε το “κενό” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

 

Είναι βέβαιο ότι δεν είναι το ίδιο. Γιατί σημασία έχει -πέρα από τα ρυθμικά τραγούδια, την ευρηματική σκηνική παρουσία, τα αστραφτερά κοστούμια και τις extravaganza συμπεριφορές στα πάρτι και στο bubble- η ΕΠΑΦΗ, η ανθρώπινη, η κοινωνική, η φιλική, η ερωτική επαφή που τόσο λείπει από όλους μας… από την άλλη, και έτσι, μαθαίνουμε πολλά για τον εαυτό μας και τους άλλους… ας είμαστε προσεκτικοί και όλα θα περάσουν… εκτός ίσως -και το ελπίζω- από τις σχέσεις που δημιουργούμε σε δύσκολες και απαιτητικές περιόδους της ζωής μας… χαίρομαι γιατί αξιώθηκα με πράγματι καλούς και ικανούς συνεργάτες! στο βίντεο ενός από αυτούς, του Agis Menuttis, βρίσκεται συμπυκνωμένη η κεντρική ιδέα του show που είδαμε όπως και αυτή του Διαγωνισμού. Να το χαρείτε…

Εμείς από την πλευρά μας ως Infe Greece ευχόμαστε η ΕΡΤ να συνεχίσει με την ίδια διάθεση για τον διαγωνισμό και του χρόνου να απολαύσουμε όλοι μαζί μία μοναδική διοργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.