Ελλάδα: Γιώργος Καπουτζίδης & Μαρία Κοζάκου επιστρέφουν στον σχολιασμό της Eurovision

Ελλάδα: Γιώργος Καπουτζίδης & Μαρία Κοζάκου επιστρέφουν στον σχολιασμό της Eurovision

Μαζί με την ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι η Κατερίνα Ντούσκα θα είναι η επόμενη εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, ανακοινώθηκε επίσης και η επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Κοζάκου στις θέσεις των σχολιαστών της Eurovision.  Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου μόνο άπειροι δεν είναι σε αυτή την θέση, μετέδωσαν μαζί τον διαγωνισμό για την ΕΡΤ από το 2013 έως το 2017.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ

Επίσης ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο σχολιαστής του διαγωνισμού της Eurovision 2006 μαζί με την ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια, παρουσίασε τον Ελληνικό τελικό το 2006 (με την Ζέτα Μακρυπούλια πάλι), το 2013 και το 2014 (με την Δέσποινα Βανδή), ενώ έγραψε και τα κείμενα για την παρουσίαση του Ελληνικού τελικού το 2009 για τις αδελφές Μαγγίρα. Η Μαρία κοζάκου επίσης ήταν η μόνη σχολιαστής του διαγωνισμού της Eurovision για την ΕΡΤ τις χρονιές 2011 & 2012, ενώ το 2006, το 2008 και το 2010 έκανε τον σχολιασμό για την Δημόσια Ραδιοφωνία. Επίσης το 2007 και το 2008 μετέδωσε για την ΕΡΤ τον διαγωνισμό χορού της EBU, Eurodance.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου είναι πλέον δυο πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Eurovision στην Ελλάδα, και ως εκ τούτου είναι πρόσωπα ιδιαιτέρως αγαπητά από τους Έλληνες Eurofans.  Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ηθοποιούς, τηλεπαρουσιαστές και σεναριογράφους στην χώρα μας, καθώς ήταν έγραψε και πρωταγωνίστησε στις δημοφιλείς σειρές του Mega, Σαββατογεννημένες, Παρά Πέντε, Εθνική Ελλάδος, ενώ από το 2016 έως σήμερα έχει εργαστεί στο ΣΚΑΪ ως παρουσιαστής του The Voice Of Greece, ενώ υπήρξε και μέλος της κριτικής επιτροπής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Η ΜΑΡΙΑ 

Η Μαρία Κοζάκου είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, η οποία από το 2001 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία κάνοντας σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων, επιμέλεια και εκφώνηση διεθνών ειδήσεων στο κεντρικό Μαγκαζίνο (Ραδιοεφημερίδα) της ΝΕΤ 105,8, ενώ στον σταθμό Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 μεταδίδει την εκπομπή Τρανζίστορ. 

Ως Infe Greece δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Γιώργο και την Μαρία καλή επιτυχία στο έργο τους όπως φυσικά και στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή.

5 σκέψεις για το “Ελλάδα: Γιώργος Καπουτζίδης & Μαρία Κοζάκου επιστρέφουν στον σχολιασμό της Eurovision

  1. Υπέροχοι και για τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς αποτελούν το καλύτερο δίδυμο! μου αρέσει και η Ντούσκα πάρα πολύ ως επιλογή, ελπίζω σε ένα αξιόλογο τραγούδι! καλή μας επιτυχία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.