Ελβετία: Ο Gjon’s Tears έχει έτοιμο το τραγούδι του για την Eurovision 2021

Ελβετία: Ο Gjon’s Tears έχει έτοιμο το τραγούδι του για την Eurovision 2021

O εκπρόσωπος της Ελβετίας για την Eurovision 2021, Gjon’s Tears, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram πως το τραγούδι του για τον επερχόμενο διαγωνισμό είναι ήδη έτοιμο. Επίσης αποκάλυψε πως μαζί με το συγκρότημα του δουλεύουν πάνω σε νέα τραγούδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα.  Σύμφωνα με τους υπευθύνους της SRF, της Γαλλόφωνης δημόσιας τηλεόρασης της Ελβετίας, έψαχναν ένα μοντέρνο τραγούδι, που να ξεχωρίζει και που να συμβαδίζει με τις διεθνείς απαιτήσεις, ενώ παράλληλα, οι στίχοι θα έπρεπε να έχουν ένα δυνατό, ξεκάθαρο και κατανοητό μήνυμα.

Λίγα λόγια για τον  Gjon’s Tears

Ο Gjon’s Tears (Gjon Muharremaj) γεννήθηκε στο Fribourg της Ελβετίας αλλά έχει Αλβανική καταγωγή. Έχει συμμετάσχει σε talent show τριών διαφορετικών χωρών, σε Αλβανία, Ελβετία και Γαλλία. Ο Gjon’s Tears με τραγούδι του, Repondez-Moi, επιλέχθηκε εσωτερικά να εκπροσωπήσει την Ελβετία στον διαγωνισμό της Eurovision 2020. Μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, o Gjon ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν με απευθείας ανάθεση για την Eurovision 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.