Γιάννα Τερζή: Μετά το “Όνειρο μου” έρχεται το “Κάρμα”

Γιάννα Τερζή: Μετά το “Όνειρο μου” έρχεται το “Κάρμα”

Η Γιάννα Τερζή ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αύριο την νέα της δουλειά με τον τίτλο “Κάρμα

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στον 63ο Διαγωνισμό της Eurovision, Γιάννα Τερζή, μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον Τελικό της Λισαβόνας, ωστόσο η ελληνική συμμετοχή γνώρισε τεράστια αποδοχή από τους απανταχού φαν του θεσμού και όχι μόνο. Καθόλου τυχαίες λοιπόν, οι 12 εκατομμύρια προβολές του lyric video του “‘Ονειρο μου” στο Youtube αλλά και το κύμα θετικών σχολίων σε όλα τα social media του διαδικτύου.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνης επιστρέφει δυναμικά κι ανανεωμένη με ένα νέο single, με τίτλο “Κάρμα”, τους στίχους του οποίου και την μουσική υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τον Teo(Θεόφιλο) Πουζμπούρη . Ο Τέο είναι γνώριμος στο ευρύ κοινό, ως μέλος του συγκροτήματος Freaky Fortune (έτερο μέλος ο Νικόλας Ραπτάκης), το οποίο είχε εκπροσωπήσει μαζί με τον Risky Kidd  την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision το 2014 στην Κοπεγχάγη με το τραγούδι Rise up. Η νέα της δουλειά θα κυκλοφορήσει στα Ελληνικά αλλά και στην Αγγλική γλώσσα.

Ο αέρας ανανέωσης της Γιάννας διαγράφεται και μέσα από την δισκογραφική μεταστέγαση της σε νέα εταιρεία, αυτή της MINOS EMI/ UNIVERSAL, στην οποία βρίσκονται και ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου.

Η ίδια η Γιάννα προανήγγειλε την νέα της δουλειά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας μας και μια μικρή γεύση για το τι θα ακούσουμε. Η κυκλοφορία του “Κάρμα” αναμένεται την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 14:00 από την MINOS EMI.

 

View this post on Instagram

 

Την Πέμπτη 1/11 στις 14:00 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ “K A R M A”! • Μείνετε συντονισμένοι για την κυκλοφορία του νέου μου single (σε Ελληνικά και Αγγλικά) και την πρεμιέρα του Video Clip από τη @minosemi_official ! Γράφτηκε από @teo_arkitekt & μένα, εμπνευσμένο ως Anti-Bullying τραγούδι! Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εμείς! #Karma #NewSong #NewVideoClip #NewEra #AgainstBullying Thursday 1/11 at 14:00 “K A R M A” is coming! • Stay tuned for my new song release (both in Greek & English) and the Video Premiere by @minosemi_official ! Written by @teo_arkitekt & me, inspired as an Anti-Bullying song! I hope you’ll love it as much as we do!

A post shared by Yianna Terzi (@yiannaterzi) on

Μία σκέψη στο “Γιάννα Τερζή: Μετά το “Όνειρο μου” έρχεται το “Κάρμα”

  1. Όσοι έχετε spotify ακούστε το από τώρα. Καλό είναι, πιο φιλόδοξο από το όνειρό μου, αλλά και λιγότερο “δεμένο”. Καλοτάξιδο να είναι, όπως και νά ‘χει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.