Γαλλία: Τον Ιανουάριο ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2021

Γαλλία: Τον Ιανουάριο ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2021

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο εκπρόσωπος της Γαλλίας για την Eurovision 2020, Tom Leeb δεν θα είναι εκείνος που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2021. Μια μέρα αργότερα από αυτή την ανακοίνωση, η επικεφαλής της Γαλλικής αποστολής Alexandra Redde-Amiel επιβεβαίωσε πως η Γαλλία δεν θα επιστρέψει στο Destination Eurovision για το 2021, που ήταν η εθνική επιλογή της χώρας για το 2018 και το 2019, αλλά θα πραγματοποιήσει έναν νέο διαγωνισμό για αυτόν τον σκοπό, ο οποίος θα ονομάζεται Eurovision France, c’est vous qui decidez.

Η France Télévisions, έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για αυτό το project. Το σόου θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και θα αποτελείται από μια διαγωνιστική βραδιά, όπου θα συμμετέχουν 12 υποψήφιοι. Το Eurovision France, c’est vous qui decidez θα παρουσιάσει ο σχολιαστής της χώρας για την Eurovision από το 2015, Stephane Bern, ενώ θα διοργανωθεί σε μια επαρχιακή πόλη της Γαλλίας. Το κοινό θα συμμετέχει στην ανάδειξη του νικητή ενώ η ύπαρξη επιτροπών συζητιέται ακόμα.

Φέτος, την χώρα θα εκπροσωπούσε ο Tom Leeb με το τραγούδι The Best in Me. Οι συντελεστές του τραγουδιού είναι μια ομάδα Σουηδών συνθετών, οι G:Son, Peter Boström (συνθέτες του “Euphoria”), και ο John Lundvik (Σουηδία 2019 – Too late for love – 5η θέση). Ο καλλιτέχνης επιλέχθηκε εσωτερικά, χωρίς δυστυχώς να ανανεώσει την συνεργασία του με την δημόσια τηλεόραση για το 2021.

Μία σκέψη στο “Γαλλία: Τον Ιανουάριο ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2021

  1. Το 18 και το 19 οι εθνικοί τελικοί της Γαλλίας είχαν αρκετά υψηλό επίπεδο και μερικά τραγούδια που μου άρεσαν πολύ. Ελπίζω σε κάτι παρόμοιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.