Με καλλιτέχνη από το X Factor θα πάει στο Κίεβο και η Βουλγαρία;

Με καλλιτέχνη από το X Factor θα πάει στο Κίεβο και η Βουλγαρία;

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της βουλγαρικής δημόσιας τηλεόρασης στο Twitter, έξι τραγούδια έχουν μείνει στην διεκδίκηση της εκπροσώπησης της χώρας στη Eurovision 2017. Με ένα νέο tweet περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τρεις λοιπόν από τους έξι υποψηφίους είναι παλιοί συμμετέχοντες του X-factor, ένας από αυτούς δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και δύο στη Βουλγαρία. Αν τελικά επιλεγεί κάποιος από αυτούς, η Βουλγαρία θα είναι η τέταρτη χώρα μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και το Μαυροβούνιο που θα στείλει καλλιτέχνη, που έγινε γνωστός μέσα από το δημοφιλές αυτό talent show.

Τα ονόματα τους δεν έχουν αποκαλυφθεί ακριβώς ακόμα, αλλά σε ένα από τα σχόλια του Twitter, οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι ελπίζουν να ολοκληρώσουν την εσωτερική επιλογή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

bul4

Για να δούμε λοιπόν αν φέτος οι γείτονες μας επιβεβαιώσουν τα στοιχήματα που τους θέλουν να πρωταγωνιστούν και στη φετινή διοργάνωση. Πέρυσι κατάφεραν στην Στοκχόλμη να σκαρφαλώσουν στην καλύτερη θέση που βρέθηκαν ποτέ, συγκεκριμένα την τέταρτη, με το γνωστό σε όλους μας “If love was a crime” με την γλυκύτατη και ταλαντούχα Poli Genova.

Η Βουλγαρία συμπλήρωσε πέρσι δέκα συμμετοχές στο διαγωνισμό. Η γειτονική μας χώρα έχει ένα ιδιότυπο ρεκόρ. Έχει ένα από τα χειρότερα ποσοστά πρόκρισης, μιας και μόνο δύο από τις δέκα της συμμετοχές έχουν προκριθεί στον τελικό, αλλά αμφότερες τερμάτισαν στο τοπ5.

Στην πρόσφατη κλήρωση για τους ημιτελικούς, η Βουλγαρία κληρώθηκε να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 11 Μαΐου, όπου θα διεκδικήσει ένα από τα δέκα εισιτήρια για να βρεθεί στον τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.