Βουλγαρία: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού της VICTORIA για την Eurovision!

Βουλγαρία: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού της VICTORIA για την Eurovision!

Πριν από λίγη ώρα, η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας BNT, αποκάλυψε τον τίτλο της συμμετοχής που θα ερμηνεύσει η εκπρόσωπος της χώρας VICTORIA, στο Ρότερνταμ. Το τραγούδι λέγεται Tears Getting Sober, ενώ δημιουργοί του, εκτός από την ίδια την τραγουδίστρια, είναι οι Borislav Milanov, Lukas Oscar και Cornelia Wiebols.

https://twitter.com/bg_eurovision/status/1235143175372709888

Το Tears Getting Sober θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 10:00 ώρα Ελλάδας, μέσω του τηλεοπτικού καναλιού BNT1.

Λίγα λόγια για την Victoria 

Φέτος η κρατική τηλεόραση της χώρας, αποφάσισε να κάνει απευθείας ανάθεση στην 22χρονη Victoria Georgieva (Виктория Георгиева), ανακοινώνοντας μας το από τις 25 Νοεμβρίου. Η Victoria έγινε γνωστή από τον 4ο κύκλο του Βουλγαρικού X-Factor, όπου έφτασε μέχρι την 9η εβδομάδα. Η τραγουδίστρια κάνει εμφανίσεις ήδη από τα 11 της χρόνια, ενώ έχει πραγματοποιήσει σπουδές φωνητικής με δασκάλα την Atanaska Lipcheva. Μετείχε και στους τρεις πρώτους κύκλους του συγκεκριμένου talent show, αλλά απορριπτόταν λόγω ηλικίας. Το 2016 κυκλοφόρησε ένα single, το Nishto Sluchayno/ N ezavarshen roman, που δεν μπήκε στα charts. Ακολούθησαν κι άλλα τραγούδια, πιο επιτυχημένα, στα Βουλγαρικά, αλλά και τα Αγγλικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.