Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Violent Thing” και το “Take Me As I Am”

Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Violent Thing” και το “Take Me As I Am”

Η Eurovision 2020 μπορεί να μην διεξαχθεί λόγω της επιδημίας του ιού Covid-19, ως INFE Greece όμως θα παρουσιάσουμε κανονικά τις φετινές συμμετοχές.

Γερμανία – Ben Dolic – Violent Thing

Η Γερμανία επέλεξε φέτος την συμμετοχή της μέσω εσωτερικής επιλογής για πρώτη φορά μετά το 2009, με τον εκλεκτό της να είναι ο Ben Dolic με το τραγούδι Violent Thing. O Benjamin Dolić όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι ένας Σλοβένος καλλιτέχνης γεννημένος το 1997 στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα.

Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα σε ηλικία μόλις 12 χρονών όπου συμμετείχε στο Slovenia Got Talent όπου έφτασε ως τα ημιτελικά. Έπειτα συμμετείχε στο συγκρότημα D-Base με το οποίο συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Σλοβενίας το 2016 με το τραγούδι Spet živ  χωρίς όμως να καταφέρει να εκπροσωπήσει την χώρα του. Το 2018 φεύγει από την Σλοβενία για να συμμετάσχει στο Γερμανικό The Voice στο οποίο έφτασε έως τον τελικό. Πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Βερολίνου.

To Violent Thing είναι ένα Dance Pop τραγούδι γραμμένο εξολοκλήρου στα Αγγλικά και το οποίο επιλέχθηκε από μια επιτροπή 100 Γερμανών fans και μια διεθνή επιτροπή 20 επαγγελματιών για να εκπροσωπήσει την Γερμανία. Το τραγούδι είναι μια σύνθεση του Borislav Milanov ενός συνθέτη με αρκετές συμμετοχές στην Eurovision (Βουλγαρία: 2011, 2016, 2017, 2018, Βόρεια Μακεδονία: 2017, Σερβία:2017, Αυστρία: 2018, Αζερμπαϊτζάν: 2019, Μάλτα: 2019) ενώ φέτος ήταν συνθέτης και των φετινών συμμετοχών της Βουλγαρίας και της Μάλτας. Οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην σύνθεση του τραγουδιού είναι οι Peter St. JamesDag Lundberg, Jimmy ThorénConnor Martin.

 

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας:
Γιάννης Κωστίκας: 8
Κώστας Καραχάλιος: 3
Δημήτρης Μαντζίλας: 10
Αναστασία Πετράκη: 8
Γιώργος Τσεκουρας: 7
Γιάννης Μαυρίδης: 1
Ανδρέας Κορυπάς:8
Μ.Ο.: 6,43

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Γερμανίας "Violent Thing"

Γεωργία – Tornike Kipiani – Take Me As I Am

Η Γεωργία επέλεξε τoν εκπρόσωπο της για την Eurovision 2020 μέσω του talent show Georgian Idol στο οποίο συμμετείχαν στην τελική φάση συνολικά 10 διαγωνιζόμενοι. Τον τελικό συμμετείχαν 4 από αυτούς και με νικητή να αναδεικνύεται αποκλειστικά μέσω televoting ο Tornike Kipiani.

Ο Tornike Kipiani είναι ένας ροκ καλλιτέχνης, γεννημένος το 1987 στην Τυφλίδα, την πρωτεύουσα της Γεωργίας. Έγινε γνωστός στην χώρα του μετά την νίκη του στο πρώτο X-Factor της χώρας το 2014 έχοντας μάλιστα για μέντορα την Τάμτα ενώ το 2017 συμμετείχε στον εθνικό τελικό της χώρας του με το τραγούδι You Are My Sunshine. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020, η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας ανακοίνωσε πως θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2021 από τον Tornike Kipiani.

Το Take Me As I Am είναι ένα ροκ τραγούδι με αγγλικούς στίχους ως επί το πλείστον, αλλά περιλαμβάνει το “Σ’αγαπώ” σε άλλες 4 γλώσσες (Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά). Στους στίχους του τραγουδιού ο καλλιτέχνης ζητάει από την αγαπημένη του να τον δεχτεί όπως είναι χωρίς να αλλάξει. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο ίδιος ο Tornike μαζί με τον Aleko Berdzenishvili.

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας:
Γιάννης Κωστίκας: 3

Κώστας Καραχάλιος: 5

Αναστασία Πετράκη: 4

Ανδρέας Κορυπάς: 2

Γιάννης Μαυρίδης: 7

Γιώργος Τσεκούρας: 7

Δημήτρης Μαντζίλας: 8

Μ.Ο.: 5,14

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Γεωργίας "Take me as i am"

Μείνετε συντονισμένοι για το “Yes” και το “Repondez-moi”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.