Αυστραλία: Ακούστε όλα τα τραγούδια του “Eurovision: Australia Decides 2019”

Αυστραλία:  Ακούστε όλα τα τραγούδια του “Eurovision: Australia Decides 2019”

Κυκλοφόρησε σήμερα στην δημοσιότητα και το τελευταίο από τα 10 υποψήφια κομμάτια του Australia Decides 2019, του εθνικού τελικού μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Αυστραλίας για την Eurovision 2019. Όλα τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω ακολουθώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους.

O μεγάλος τελικός του Australia Decides 2019 θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου με παρουσιαστές τους Myf Warhurst και Joel Creasey, και τον νικητή να επιλέγεται κατά 50% από το κοινό και κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές.

Image result for Myf Warhurst and Joel Creasey

Ποιο από τα τραγούδια σας αρέσει περισσότερο;

 

Μία σκέψη στο “Αυστραλία: Ακούστε όλα τα τραγούδια του “Eurovision: Australia Decides 2019”

  1. Πολύ καλή ποιότητα και ποικιλία ύφους στον τελικό της Αυστραλίας! Πραγματικά δυσκολη επιλογή! Προσωπικά βρίσκω ενδιαφέροντα τα “2000 and whatever”, “Zero Gravity”, “Set me free” και “On my way”. Πόσο ωραία θα ήταν ένας παρόμοιος τελικός και στην Ελλάδα. Με αντιπροσωπευτικα τραγούδια από όλο το εύρος μουσικής που παράγεται στην χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.