Αυστρία: Δείτε το videoclip της Pænda, “Limits”

Αυστρία: Δείτε το videoclip της Pænda, “Limits”

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγο το τραγούδι Limits που θα ερμηνεύσει η εκπρόσωπος της Αυστρίας,  Pænda, τον Μάιο στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της Αυστρίας:

Μερικά λόγια για την Pænda

Η Gabriela Horn, που γεννήθηκε το 1988 στο Deutschlandsberg της Αυστρίας, γνωστή καλλιτεχνικά ως Paenda (Pænda), είναι η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα της στον επερχόμενο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision τον Μάη. Η Pænda δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στη μουσική σκηνή της Αυστρίας, όμως οι υπεύθυνοι που αναζητούσαν τον καλλιτέχνη εκείνο που θα εκπροσωπούσε τη χώρα, έκριναν πως είναι η κατάλληλη για να φέρει μία υψηλή θέση. Η εμφάνιση της, που γίνεται ιδιαίτερη με το χρώμα εκείνο που έχει επιλέξει για τα μαλλιά της, καθώς και το στυλ της μουσικής που εκπροσωπεί και το οποίο έχει το κοινό του, την βοηθάνε στο να μην περνάει απαρατήρητη.

Η Αυστρία εδώ και τρία χρόνια επιμένει στην απ’ ευθείας ανάθεση και πέρσι μάλιστα, με τον Cesár Sampson και το τραγούδι “Nobody But You” κατάφερε να κατακτήσει την τιμητική τρίτη θέση, η οποία αν εξαιρέσουμε τις δύο μεγάλες νίκες της χώρας το 1966 με τον Udo Jürgens και το 2014 με την Conchita, είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ. Έστω και αν τα κατάφερε μονάχα, χάρη στην πρωτιά που χάρισαν απλόχερα οι επιτροπές σ’ ένα τραγούδι που ο κόσμος κατέταξε δέκατο τρίτο.

Η Αυστρία θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό μέρος του δεύτερου ημιτελικού στις 16 Μαΐου.

Μία σκέψη στο “Αυστρία: Δείτε το videoclip της Pænda, “Limits”

  1. Θέλω να δω πως θα ακουστεί στο live αυτή η φωνή, το ακριβώς αντίθετο της Ντούσκα…

    Τα γιου-χου δεν φτάνουν, χρειάζεται και ρεφρέν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.