Ανακοινώθηκε η επιτροπή της ΕΡΤ για την Eurovision 2019

Ανακοινώθηκε η επιτροπή της ΕΡΤ για την Eurovision 2019

Ανακοινώθηκε σήμερα στο diavgeia.gov.gr, η επιτροπή που θα αποφασίσει για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους εξής:

1. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ – Συνθέτη, Μέλος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ (Πρόεδρο)

2. ΑΔΑΜ Πέτρο – Μουσικό Παραγωγό (Μέλος)

3. ΑΠΕΡΓΗ Φώτη – Δημοσιογράφο (Μέλος)

4. ΠΕΤΡΙΔΗ Γιάννη – Μουσικό Παραγωγό (Μέλος).

5. ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία – Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ ΑΕ (Μέλος)

6. ΔΡΑΝΙΔΟΥ Σοφία – Προϊσταμένη Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων – Διεθνείς Σχέσεις (Μέλος)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Στο άρθρο που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε ποια ονόματα έχουν ακουστεί ως τώρα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Τελ Αβίβ τον ερχόμενο Μάιο.

Ελλάδα : Το όνομα της Katerine Duska στο τραπέζι των συζητήσεων

6 σκέψεις για το “Ανακοινώθηκε η επιτροπή της ΕΡΤ για την Eurovision 2019

  1. Μακάρι να πάει η Ελενα τσαγκρινου,αν βλέπουν τα σχόλια ή τα μεταδίδεται πείτε να πάει αυτή είναι ότι καλύτερο για την σκηνή!

  2. Κώστα Μαρτάκη με ειρήνη Παπαδόπουλου και αρετή Κετιμέ που της το χρωστάει από πέρσι η ΕΡΤ προτείνω στην Επιτροπή της ΕΡΤ να δούμε στο Ισραήλ και η τρεις είναι χαρισματικοί η σόλο παρουσία τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Όλα μπορούν να γίνουν στη σκηνή τής Γιουροβίζιον. έμπνευση εικόνα μουσική τραγούδι φωνή παρουσία το έχουν κάντετο . Επιτροπή της ΕΡΤ

  3. Παιδια να ρωτησω εαν ξερετε?Για την Τσαγκρινου που ακουγετε ξερουμε εαν εχει γινει καποια προταση προς την ΕΡΤ ή να αυτοπροταθηκε?
    Δεδομενου του οτι το ‘Παμε απ’την αρχη’ ειναι του Κοντοπουλου πιστεύετε οτι υπαρχει το ενδεχομενο η ‘dream team’ ή μερος της να κρυβεται πισω απο την δεικδικηση της Ελληνικης εκπροσωπησης οπως εγινε με την Ντεμυ??

  4. Αυτό με τις απευθείας αναθέσεις, δεν είναι και το καλύτερο Επιμένει η ΕΡΤ σε μία “πολιτική” ανατολικού μπλόκ ” αγνοοντας έμπειρους οργανισμούς σαν τον OGAE GREECE αλλά και τους χιλιάδες EUROFANS της Ελλάδας Λυπάμαι ειλικρινά που δε θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε έστω κατά το ήμισυ το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει Ας θυμηθούν το περσινό φιάσκο κι ας βάλλουν μυαλό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.