Έλενα Παπαρίζου: “Ήθελα ο ελληνικός λαός να επιλέξει το My Νumber One – Ήταν το πιο δίκαιο” (BINTEO)

Έλενα Παπαρίζου: “Ήθελα ο ελληνικός λαός να επιλέξει το My Νumber One – Ήταν το πιο δίκαιο” (BINTEO)

Καλεσμένη στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η καλλιτέχνιδα μεταξύ άλλων μίλησε για την καινούρια της δουλειά “Αποχρώσεις” καθώς και για την συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε στην Eurovision.

Η Έλενα ανέφερε αρχικά, ότι μπαίνοντας στον θεσμό, το 2001 με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως Antique, ενθουσιάστηκαν που διαγωνίζονταν για την Ελλάδα. Παράλληλα όμως ήθελαν στο κομμάτι τους να ενσωματώσουν και το σουηδικό στοιχείο, κάτι που έγινε.

Βέβαια, τόνισε για την εν λόγω συμμετοχή πως η Ελλάδα πήγε καλά σε μία εποχή που η Eurovision ήταν ξεχασμένη.

Για το 2005, η pop diva, δήλωσε πως είχε την απαίτηση να επιλέξει ο ελληνικός λαός το τραγούδι, διότι για αυτήν ήταν το πιο δίκαιο. Κομμάτι φυσικά που έφερε την νίκη.

Αμέσως μετά, η Ναταλία Γερμανού, σε βίντεο της εκπομπής, συμπλήρωσε ότι εκείνη η βραδιά ήταν απολύτως καρμική, καθώς συνέβησαν συμπαντικά πράγματα (ονομαστική γιορτή της Έλενας, η ημέρα που γιόρταζε η γιαγιά της, επέτειος θανάτου του μπαμπά της, γιορτή της δικής της γιαγιάς), κάτι που μαζί με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας, συνετέλεσαν σε αυτήν την μεγάλη νίκη της χώρας μας στην Eurovision.

 

 

 

 

 

 

 

Μία σκέψη στο “Έλενα Παπαρίζου: “Ήθελα ο ελληνικός λαός να επιλέξει το My Νumber One – Ήταν το πιο δίκαιο” (BINTEO)

  1. Γενικά το επίπεδο των τραγουδιών του εθνικού μας τελικού τότε ήταν πολύ υψηλό. Και το Οκ και το Let’s get wild που τελικά δεν επελέγησαν πιστεύω θα μπορούσαν να φέρουν άνετα μια θέση στην 10αδα η και 5αδα με τη ίδια ομάδα . Άλλο αν το My number φώναζε νίκη από την πρώτη ακρόαση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.