Τσεχία: 7 συμμετοχές στον τελικό του ESCZ 2020

Τσεχία: 7 συμμετοχές στον τελικό του ESCZ 2020

Σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας CT, 7 τραγούδια (ένα λιγότερο από πέρυσι) θα διαγωνιστούν στον Τσέχικο εθνικό τελικό ESCZ 2020. Ένα επιπλέον στοιχείο που έγινε γνωστό είναι ότι συνολικά οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν θα είναι 11 κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν ντουέτα ή συγκροτήματα μεταξύ των φιναλίστ.

Η ανακοίνωση των φιναλίστ  θα αναβληθεί για μια εβδομάδα στις 13 Ιανουαρίου 2020, όταν θα πραγματοποιηθεί ειδική συνέντευξη Τύπου. Η ψηφοφορία λήγει στις 2 Φεβρουαρίου 2020 και ο νικητής θα ανακοινωθεί εντός μιας εβδομάδας από τότε.

Μέχρι τα Χριστούγεννα δύο φορές την εβδομάδα, η CT θα δώσει αποσπάσματα των  7  τραγουδιών. Η ψηφοφορία για τον νικητή θα παραμείνει η ίδια με πέρυσι. Η βαθμολογία κάθε μέλους διεθνούς κριτικής επιτροπής θα αθροιστεί με  την  βαθμολογία των ξένων  και Τσέχων fans (μέσω voting app)  και το τελικό αποτέλεσμα θα καθορίσει τον νικητή.

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή της Τσεχίας στην Eurovision 2019: Lake Malawi – Friend Of A Friend – 11η θέση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.