Τσεχία: Οι 7 υποψήφιοι του εθνικού τελικού της χώρας “Eurovision Song CZ 2020”

Τσεχία: Οι 7 υποψήφιοι του εθνικού τελικού της χώρας “Eurovision Song CZ 2020”

Η δημόσια τηλεόραση τη Τσεχίας ČT, αποκάλυψε πριν λίγο τους 7 καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στην online εθνική επιλογή της χώρας για την Eurovision 2020, Eurovision Song CZ.

Η σημερινή ανακοίνωση, ακολούθησε έπειτα από αποκαλύψεις στοιχείων για τους φετινούς υποψήφιους, όπως τον συνολικό αριθμό όλων των διαγωνιζομένων, τα είδη των τραγουδιών τους, τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες κ.α. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την λίστα με τα ονόματα των φιναλίστ του εθνικού τελικού της χώρας:

  • Barbora Mochowa
  • Benny Cristo
  • Elis Mraz & Cis T
  • Karelll
  • Olga Lounová
  • Pam Rabbit
  • We all Poop

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε την Barbora Mochowa που είχε λάβει και πέρυσι μέρος στην εθνική επιλογή της χώρας καταλαμβάνοντας της δεύτερη θέση, αλλά και την Pam Rabbit που το 2018 βρισκόταν στα φωνητικά της συμμετοχής του Mikolas Josef. Επίσης συμμετείχε και αυτή στον περσινό εθνικό τελικό, όπου ισοψήφησε στην δεύτερη θέση με την Barbora.

Τα διαγωνιζόμενα τραγούδια θα ανακοινωθούν μια εβδομάδα αργότερα, στις 20 Ιανουαρίου, όπου θα ξεκινήσει και η online ψηφοφορία. Ο νικητής θα προκύψει από τις ψήφους του κοινού, αλλά και της διεθνούς κριτικής επιτροπής.

Η Τσεχία έχει να διεξάγει ζωντανό τηλεοπτικό εθνικό τελικό, από το 2008, ενώ το 2007, 2009, 2015, 2016 και 2017, ο εκπρόσωπος της χώρας αποφασίστηκε εσωτερικά. Τις χρονιές 2018 και 2019 η επιλογή έγινε διαδικτυακά, όπου κοινό και κριτική επιτροπή αποφάσισαν για την συμμετοχή της χώρας.  Φέτος, την Τσεχία εκπροσώπησαν οι Lake Malawi με το τραγούδι Friend of a Friend, τερματίζοντας στην 11η θέση του μεγάλου τελικού της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.