Τα στοιχήματα μετά το Eurovision In Concert . Ιστορικό χαμηλό για την Ιταλία. Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα.

Τα στοιχήματα μετά το Eurovision In Concert . Ιστορικό χαμηλό για την Ιταλία. Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο crash test των συμμετοχών πριν τον διαγωνισμό είθισται να είναι τα τελευταία χρόνια το Eurovision In Concert στο Άμστερνταμ. Φέτος οι 34 από τους 43 διαγωνιζόμενους, παρευρέθηκαν στο event και μπροστά σε ένα κοινό 1.500 ανθρώπων, ερμήνευσαν live τις συμμετοχές τους. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε τις αποδόσεις των στοιχημάτων, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά το Eurovision In Concert, τους κερδισμένους, τους χαμένους, αλλά και όσους έμειναν σταθεροί.

Top5

Στην πρώτη θέση εδώ και δύο μήνες περίπου είναι καρφωμένη η Ιταλία και το Occidentali’s Karma του Francesco Gabbani. Αυτό όμως που έχει σημασία στην συγκεκριμένη συμμετοχή, είναι ότι εξαιτίας της γεμάτο ενέργειας εμφάνιση του στο Άμστερνταμ και της πραγματικά ενθουσιώδης υποδοχής που του επιφύλαξε το κοινό στο Eurovision In Concert, έπεσαν σε ιστορικά χαμηλό οι αποδόσεις της Ιταλίας για νίκη της στο Κίεβο. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι περισσότερες εταιρίες έδιναν για τη νίκη του Francesco απόδοση 2, ενώ σε μία εταιρία η απόδοση ήταν ακόμα πιο χαμηλά, συγκεκριμένα στο 1,91 (Betstars). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χαμηλότερες αποδόσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή, ένα δηλαδή περίπου μήνα πριν το διαγωνισμό σημειώθηκαν το 2009 με τη Νορβηγία και τον Alexander Rybak (2,50), με τη Ρωσία πέρσι και τον Sergey Lazarev (2,75) με τη Σουηδία τέλος και τη Loreen το 2012 (3,25). Ποτέ λοιπόν δεν βρέθηκε κάποιος πριν ξεκινήσουν οι πρόβες σε αποδόσεις στο 2 και χαμηλότερα. Άλλο ένα ρεκόρ λοιπόν φέτος για τον Francesco Gabbani και το Occidentali’s Karma.

Σε αποδόσεις κοντά στο 6 παρέμεινε ο Kristian Kostov και η Βουλγαρία. Παρά τη μεγάλη στοιχηματική διαφορά που χωρίζει τις δύο χώρες, η Βουλγαρία και το Beautiful Mess δείχνει αυτή τη στιγμή το μοναδικό τραγούδι, που μπορεί να παρακολουθήσει την ξέφρενη πορεία της Ιταλίας. Στην τρίτη θέση ξαναβρίσκουμε τη Σουηδία, με ελαφρώς ανεβασμένες αποδόσεις που πλέον κυμαίνονται από το 9 μέχρι το 10. Τέταρτη και πέμπτη παραμένει η Πορτογαλία και το Βέλγιο αντίστοιχα, με αποδόσεις όμως που ξεκινούν από το 13 και φθάνουν μέχρι και το 21, ανάλογα την εταιρία φυσικά.

6-10

Μικρές διαφοροποιήσεις συναντούμε στις θέσεις έξι με εννιά. Η Αρμενία και η Αυστραλία παραμένουν στις θέσεις έξι και επτά. Στην όγδοη θέση, μία θέση παραπάνω από την προηγούμενη εβδομάδα συναντούμε το Αζερμπαϊτζάν, που κάτι φαίνεται πως τσίμπησε με την εμφάνιση της Dihaj στο Άμστερνταμ. Στην ένατη θέση, μία χαμηλότερα βρίσκουμε τη Ρωσία. Μεγάλη έκπληξη και την μεγαλύτερη άνοδο από την προηγούμενη εβδομάδα έχει η συμμετοχή της Ουγγαρίας, που κλείνει την πρώτη δεκάδα. Η Ουγγαρία μία εβδομάδα πριν ήταν στην 22η θέση, ενώ σήμερα και μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση στο Eurovision In Concert, την βρίσκουμε στην δέκατη θέση!

11-20

Σταθερά στην ενδέκατη θέση θα δούμε τη Δανία, ενώ δύο θέσεις χαμηλότερα παρά την ομολογουμένως καλή εμφάνιση στην Ολλανδία συναντούμε τη Γαλλία. Μία θέση χαμηλότερα βρίσκεται και η χώρα μας, που από τη δωδέκατη θέση, σήμερα βρίσκεται στην 13η. Μικρή πτώση και για τη Ρουμανία στην 14η θέση, ενώ σταθερά στην 15η θέση είναι η Ολλανδία. Σταθερό παραμένει και το Ηνωμένο Βασίλειο στην 16η θέση, ενώ ανοδικά κινείται και αυτή τη βδομάδα η Φινλανδία, που βρίσκεται μία θέση υψηλότερα. Η ΠΓΔΜ που συνεχίζει τις κακές ζωντανές εμφανίσεις, έχασε και άλλο έδαφος και βρίσκεται πλέον στην 18η θέση, μία θέση υψηλότερα από τη Σερβία. Την εικοσάδα κλείνει η Ιρλανδία, η οποία έχασε δύο θέσεις από την περασμένη εβδομάδα.

21-30

Σχεδόν ίδια παραμένει αυτή η δεκάδα με μία βασική διαφοροποίηση από την προηγούμενη εβδομάδα. Η διαφοροποίηση αυτή είναι η μεγάλη άνοδος της Γεωργίας, που από την 31η θέση, βρίσκεται σήμερα στην 25η. Κατά τ’ άλλα συνεχίζονται οι ανοδικές τάσεις για τη Γερμανία που ξεκίνησε από τις τελευταίες θέσεις και πλέον είναι στη μέση, στην 23η θέση. Μικρή πτώση για την Εσθονία και σταθερές τάσεις για Νορβηγία, Ελβετία, Ουκρανία, Λευκορωσία και Κύπρο.

31-43

Σταθερότητα και στις τελευταίες θέσεις του πίνακα των στοιχημάτων, με μοναδική αλλαγή η μεγάλη πτώση του Ισραήλ που από την 25η θέση την προηγούμενη εβδομάδα, το συναντούμε σήμερα στην 32η. Καμία άλλη αλλαγή δεν παρατηρείται στην ουρά και αν δεν καταφέρουν στις πρόβες να βελτιώσουν την εικόνα των συμμετοχών τους οι καλλιτέχνες αυτής της ομάδας, τότε η πρόωρη επιστροφή στις πατρίδες τους είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Σε μία εβδομάδα από σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την εικόνα των στοιχημάτων μετά το τελευταίο Eurovision promo event, αυτό της Μαδρίτης. Η εικόνα των στοιχημάτων, αναμένεται να ανατραπεί με το που ξεκινήσουν οι πρόβες στο Κίεβο, από τις 30 Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.