Στις 27-28 Ιουνίου η 82η Γενική Συνέλευση της EBU στο ‘Οσλο

Στις 27-28 Ιουνίου η 82η Γενική Συνέλευση της EBU στο ‘Οσλο

H 82η Γενική Συνέλευση της EBU έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Όσλο, συγκεντρώνοντας όλα τα κορυφαία διοικητικά στελέχη των εθνικών ραδιοτηλεοπτικών φορέων που αποτελούν πλήρη ή και συνδεδεμένα μέλη με τον οργανισμό, μαζί με τον πυρήνα των μελών του εκτελεστικού συμβουλίου της EBU

Η EBU θα διεξάγει την γενική συνέλευση της στις  27-28 Ιουνίου στο χώρο του Hotel Clarion the Hub στο Όσλο, με τον νορβηγικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, NRK να είναι ο οικοδεσπότης του γεγονότος. Στην συνέλευση είναι προσκεκλημένα όλα τα πλήρη και συνδεδεμένα μέλη της EBU καθώς και εκπρόσωποι από ενώσεις ραδιοτηελοπτικών φορέων απ’όλο τον κόσμο.

Tο πρόγραμμα της  82ης Γενικής συνέλευσης

Το πρόγραμμα των εργασιών της 82ης γενικής συνέλευση της EBU θα εξελιχθεί ως ακόλουθα:

Τρίτη 25 Ιουνίου

  • Συνάντηση των ενώσεων από όλον τον κόσμο (WBU)

Τετάρτη 26 Ιουνίου

Συντάντηση στελεχών επι μέρους περιφερειακών ενώσεων μέσων και η επίσημη δεξίωση υποδοχής.

  • EBU Media Steering Group
  • Nordic regional group meeting
  •  CEE regional group meeting
  • Mediterranean regional group meeting
  • EBU Executive Board lunch & meeting (VIP room)
  • Welcome Reception at Hotel Clarion the Hub

Πέμπτη 27 Ιουνίου

1η ημέρα των εργασιών της Γενική συνέλευσης της EBU

Παρασκευή 28 Ιουνίου

2η μέρα εργασιών της Γενικής συνέλευσης της EBU

  • General Assembly
  • Lunch
  • Excursion to Vigeland Park, Viking Museum, dinner on board Christiania ship

Σχετικά με την EBU

EBU (European Broadcasting Union) έχει την έδρα της στην Γενεύη της Ελβετίας και αποτελεί μια παγκόσμια συμμαχία δημόσιων ραδιοτηελοπτικών μέσων(PSM). Η EBU έχει συνολικά 71 ενεργά μέλη σε 56 χώρες και 34 συνεδεμένα μέλη σε 21 κράτη.

Ο βασικός στόχος της ΕΒU είναι να εξασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον για τα δημόσια μέσα ενημέρωσης, παρέχοντας στα μέλη της παγκοσμίου επιπέδου περιεχόμενο: ειδήσεις, αθλήματα και μουσική κλπ. Η ΕΒΑ στοχεύει επίσης στην οικοδόμηση του από ιδρύσεως ήθους της αλληλεγγύης και της συνεργασίας για τη δημιουργία ενός κέντρου μάθησης και κοινής χρήσης δεδομένων.

Ο κ. Noel Curran είναι επί του παρόντος ο γενικός διευθυντής της EBU. H ένωση αυτή των ευρωπαϊκών ραδιοτηλεοπτικών σωματείων είναι και ο διοργανωτής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, γεγονός που μεταδίδεται από το 1956.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.