Σουηδία: Χωρίς tour σε πόλεις κι από τον ίδιο χώρο η διεξαγωγή του Melodifestivalen σύμφωνα με την Aftonbladet

Σουηδία: Χωρίς tour σε πόλεις κι από τον ίδιο χώρο η διεξαγωγή του Melodifestivalen σύμφωνα με την Aftonbladet

Εναλλακτικά σχέδια επεξεργάζεται ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας SVT εν όψει του επερχόμενου Melodifestivalen. Σύμφωνα με την Aftonbladet την επόμενη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο tour των σόου σε πόλεις της Σουηδίας (κάθε σόου λαμβάνει χώρα σε άλλη πόλη) αλλά θα χρησιμοποιηθεί μόνο ένας χώρος και χωρίς live κοινό.

Τα σόου θα γυριστούν στον ίδιο χώρο για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διασποράς του covid-19 καθώς κι οι συγκεντρώσεις πάνω από 50 άτομα απαγορεύονται. Το SVT βέβαια δεν θέλει να περιορίσει την αίγλη των σόου για αυτό δεν θα επιλέξει δικά του στούντιο αλλά μάλλον μεγαλύτερα. Ανάμεσα σε αυτά που εξετάζονται είναι τα NEP Studios στην Στοκχόλμη (όπου γυρίστηκε το Swedish idol) αλλά και το Anex Hall στην Globe Arena, όπου αμφότερα διαθέτουν αρκετό χώρο έστω και για μικρό κοινό.

Κάθε απόφαση θα παρθεί τον Σεπτέμβρη σε σχέση και με το κοινό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπεύθυνοι θέλουν να διατηρήσουν την παραγωγή του Melodifestivalen σε υψηλά επίπεδα. Οι αλλαγές είναι ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο παρόλο που αλλού μπορεί να τύχει να το διαβάσετε ως δεδομένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.