Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Josephine: “Δεν την θεωρώ τραγουδίστρια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Josephine: “Δεν την θεωρώ τραγουδίστρια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US. 

“Καταπέλτης” για μια ακόμα φορά ήταν στις δηλώσεις του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος -αν και λαμβάνει ποικίλα σχόλια λόγω των δηλώσεών του- δεν διστάζει να δημοσιοποιεί την αλήθεια του και να τονίζει όλα όσα πιστεύει.

Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε στο Πρωινό, μίλησε για την φωνή της Josephine, για το ρεύμα που υπάρχει στην τραπ μουσική καθώς και για το ενδεχόμενο πληρωμένων προβολών στο Youtube.

«Ζόζεφιν δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν την θεωρώ τραγουδίστρια. Την θεωρώ μια πολύ ωραία κοπέλα, η οποία τραγουδάει σαν cartoon. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US. Είναι άλλο ένα ενδεικτικό του πόσο αστεία είναι μερικά show ή reality».

«Τα παιδιά από τα talent shows δεν μπορούν να απορροφηθούν και νομίζω σιγά σιγά αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και τα ίδια. Γίνονται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, για να έχει ένα κανάλι ένα τρίωρο τηλεοπτικό show»

«Βλέπουμε καλλιτέχνες οι οποίοι είναι μέτριοι να λένε έλα στη δική μου ομάδα και θα σε κάνω μεγάλη και τρανή, ενώ τώρα πια ούτε εγώ δεν μπορώ να είμαι μεγάλος και τρανός. Ευνοήθηκαν άνθρωποι μέσα από το The Voice κάνοντας γνωστότερο το brand name τους, τη σφραγίδα τους, το ρεπερτόριό τους. Τα πρώτα χρόνια ευνοήθηκε πολύ η Μελίνα Ασλανίδου, τα τελευταία χρόνια ευνοήθηκε πολύ ο Μουζουράκης και ο Μαραβέγιας. Τα παιδιά, όμως, δεν ευνοήθηκαν».

2 σκέψεις για το “Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Josephine: “Δεν την θεωρώ τραγουδίστρια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.