Πολωνία: Με την Alicja Tracz και το τραγούδι “I’ll Be Standing” στην Junior Eurovision 2020

Πολωνία: Με την Alicja Tracz και το τραγούδι “I’ll Be Standing” στην Junior Eurovision 2020

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός της Πολωνίας για την Junior Eurovision 2020, Szansa Na Sukces, με νικήτρια την Alicja Tracz και το τραγούδι I’ll Be Standing.

Στο Szansa Na Sukces, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πήραν συνολικά μέρος 21 υποψήφιοι, οι οποίοι έπειτα από τους προκριματικούς γύρους του μουσικού διαγωνισμού, περιορίστηκαν στους 3 που είδαμε σήμερα να συμμετέχουν στον τελικό του σόου.

Η νικήτρια προέκυψε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά και από αυτή της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελούταν από τους Viki Gabor (νικήτρια της JESC 2019), Cleo (ESC 2014 Πολωνία) και Dawid Kwiatkowski (τραγουδιστής και coach του The Voice Kids της Πολωνίας).

Λίγα λόγια για την Alicja Tracz

Η 10χρονη Alicja Tracz ζει στη πόλη Stojeszyn Pierwszy στην επαρχία Lublin. Αγαπά τον χορό και τα ταξίδια. Έχει εκπροσωπήσει την Πολωνία σε διεθνείς διαγωνισμούς και έχει επισκέφθηκε τη Μάλτα, τη Βουλγαρία και την Ιταλία. Η Alicja λατρεύει το πατινάζ, την αναρρίχηση και το ποδήλατο. Το ντεμπούτο single της, που είναι ένα ντουέτο με την αδερφή της, κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Η νεαρή ερμηνεύτρια συμμετείχε στο The Voice Kids στην Πολωνία, όπου έφτασε μέχρι τους 9 φιναλίστ.

Δημιουργοί του τραγουδιού της “I’m Be Standing” είναι οι Andrzej Gromala & Sara Chmiel – Gromala.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή της Πολωνίας για την Junior Eurovision 2020:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.