ΠΓΔΜ: Με το τραγούδι “Proud” η Tamara στο Τελ Αβίβ.

ΠΓΔΜ: Με το τραγούδι “Proud” η Tamara στο Τελ Αβίβ.

Ανακοινώθηκε ο τίτλος του τραγουδιού με τον οποίον η Tamara Todevska θα εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί στις 14,16 & 18 Μαιου στο Τελ Αβίβ. Πρόκειται για το τραγούδι Proud το οποίο είναι μια δημιουργία των Darko Dimitrov, Robert Bibliov και Lazar Cvetkoski.  Το τραγούδι θα βγει στην δημοσιότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Tamara Todevska συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Eurovision καθώς εκπροσώπησε την ΠΓΔΜ και το 2008 μαζί με τους Vrčak και Adrijan και το τραγούδι  Let Me Love You με το οποίο έφτασαν ως την 10η θέση του ημιτελικού τους, αλλά με το σύστημα που υπήρχε τότε δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.  Συμμετείχε ξανά στην Eurovision  για την χώρα της κάνοντας φωνητικά στον Tose Proeski στο τραγούδι Life το 2004 αλλά και στην αδελφή της Tijana η οποία εκπροσώπησε την ΠΓΔΜ το 2014 με το τραγούδι To the sky.

Οι συνθέτες του τραγουδιού έχουν και οι 3 ξαναγράψει τραγούδια για τον διαγωνισμό. Ο Darko Dimitrov τις συμμετοχές της ΠΓΔΜ για Eurovision και Junior Eurovision το 2018, ο Lazar Cvetkoski βρίσκόταν πίσω από την σύνθεση των συμμετοχών της γειτονικής χώρας το 2013 και 2014, ενώ ο Robert Bibliov έγραψε την προηγούμενη συμμετοχή της Tamara το 2008 καθώς και την συμμετοχή της ΠΓΔΜ το 2015. Ας θυμηθούμε της προηγούμενη συμμετοχή της Tamara.

2 σκέψεις για το “ΠΓΔΜ: Με το τραγούδι “Proud” η Tamara στο Τελ Αβίβ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.