Πέρασε στο six-chair challenge του βρετανικού X Factor ο Slavko Kalezic παρότι του “κόπηκε” η κοτσίδα

Πέρασε στο six-chair challenge του βρετανικού X Factor ο Slavko Kalezic παρότι του “κόπηκε” η κοτσίδα

Το ταξίδι του Slavko Kalezic, του φετινού εκπροσώπου του Μαυροβουνίου στο διαγωνισμό της Eurovision στο βρετανικό X Factor συνεχίζεται. Χθες το βράδυ προβλήθηκε το επεισόδιο του bootcamp στο οποίο παρότι ο Slavko δίχασε τους κριτές με την εμφάνιση του, κατάφερε τελικά να κερδίσει το εισιτήριο για το six-chair challenge, ένα βήμα πριν τα judges houses και τα lives.

Το τραγούδι της Rihanna Where Have You Been επέλεξε για την οντισιόν του στο bootcamp. Όπως και στην πρώτη φάση του show, οι τρεις από τους τέσσερις κριτές φάνηκαν να ενθουσιάζονται, παρότι λόγω της έντονης σκηνικής εμφάνισης έχασε και την περιβόητη κοτσίδα του. Ο τέταρτος κριτής όμως ο Simon Cowell, δήλωσε και πάλι ότι δεν εντυπωσιάστηκε. Τελικά η κριτική επιτροπή έδωσε το πράσινο φως στον Slavko Kalezic, να διαγωνιστεί στο six-chair challenge για μία θέση στα judges houses, στην κατηγορία των Overs. Εκεί θα συναντήσει και την Ολλανδέζα Berget Lewis πρώην φιναλίστ του εθνικού τελικού της χώρας της.

Μετά το τέλος του bootcamp ανακοινώθηκαν οι coaches των ομάδων. Ο Simon Cowell πήρε τα groups, ο Louis Walsh τα αγόρια, η Sharon Osbourne τα κορίτσια και η Nicole Scherzinger τους overs, όπως ήταν και η επιθυμία του Slavko. Για πρώτη φορά στην ιστορία του X Factor,  οι coaches θα κρίνουν μόνοι τους υποψήφιους, προκειμένου να μην επηρεάζονται από τη γνώμη των άλλων κριτών. Οι έξι που θα καθίσουν σε μία καρέκλα από κάθε ομάδα, θα περάσουν στα judges houses όπου θα επιλεγούν τελικά οι διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν στα lives του show.

Θα επαναλάβει ο Slavko Kalezic την περσινή επιτυχία της Saara Alto; Στο παρακάτω βίντεο δείτε τη χθεσινή του εμφάνιση στο bootcamp του X Factor UK:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.