Οι 12 βαθμοί των Dadi Freyr, Elisa, Aksel και Vincent Bueno

Οι 12 βαθμοί των Dadi Freyr, Elisa, Aksel και Vincent Bueno

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η γνωστή YouTuber Νikkie Tutorials θα πραγματοποιεί μικρές συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες που ήταν να διαγωνιστούν στην φετινή Eurovision που ακυρώθηκε. Επόμενες συνεντεύξεις ήταν με τους Dadi Freyr, Elisa, Aksel και Vincent Bueno κι ανάμεσα στα όσα τους ρώτησε είναι πως ένιωσαν με το άκουσμα της ακύρωσης του διαγωνισμού λόγω του Covid-19, πως θα ήταν η εμφάνισή τους στην Eurovision, σε ποια συμμετοχή θα έδιναν τους 12 βαθμούς τους κ.ά.

Ο Dadi ανέφερε ότι πρώτα είχε στο μυαλό του τις κινήσεις και μετά το τραγούδι που έγραψε για τον εθνικό τελικό της Ισλανδίας. Δεν θα επιστρέψει σε αυτόν παρά μόνο αν η Ισλανδία του κάνει απευθείας ανάθεση ενώ οι 12 βαθμοί του είναι για την Αυστραλία. Για την ακύρωση της Eurovision δεν ένιωσε κάτι τρομερό αλλά θεωρεί ότι ήταν καλύτερο από το να παρουσίαζε ο καθένας την συμμετοχή του από την χώρα του. Η Elisa ανέφερε ότι θα ξεκινούσε από μία μικρή σκηνή κοντά στο κοινό και περπατώντας προς την βασική σκηνή και το πιάνο θα άναβαν φώτα. Αγαπημένες της συμμετοχές της Ολλανδίας και της Ρωσίας.

Ο Aksel δήλωσε ότι αθ διαγωνιστεί του χρόνου στον εθνικό τελικό της Φινλανδίας με ίδια αισθητικής τραγούδι. Οι 12 βαθμοί του για την Ισλανδία, όπως και του Vincent.

 

https://youtu.be/Ya_aX3hAv7k

https://youtu.be/AdpOyL0WbLw

https://youtu.be/6YAcQ4Y9zpc

https://youtu.be/G3F09_zWKvk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.