Οι Μέλισσες στέλνουν την Τάμτα κάπου μακρυά!

Οι Μέλισσες στέλνουν την Τάμτα κάπου μακρυά!

Στο προσκήνιο και πάλι η πολυσυζητημένη Τάμτα. Όχι δεν υπάρχουν νέα δημοσιεύματα στα οποία η Ελλάδα τραβάει την τραγουδίστρια απ’ το ένα χέρι και η Κύπρος απ’ το άλλο για να την οδηγήσουν κάπου μακριά, στο Τελ Αβίβ, ως εκπρόσωπό τους. Αυτή τη φορά βγάζει νέο single, μία είδηση περισσότερο “χειροπιαστή”!

Το νέο τραγούδι της Τάμτα υπογράφουν εξ’ ολοκλήρου οι Μέλισσες (μουσική + στίχους) και τιτλοφορείται “Να με πάρεις μακριά“. Θα εξυπηρετήσει ως soundtrack στην ελληνική ταινία “Bachelor 3”

Πόσο μακριά θέλει να πάει η Τάμτα; Όπως μας λέει στους στίχους “…στου ονείρου τη γη”! Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μουσικό ταξίδι της Τάμτα στο όνειρο, δεν μένει παρά ν’ ακούσετε το τραγούδι!

Αν πήγαινε με αυτό το τραγούδι στη Eurovision ή Τάμτα πως λέτε να τα πήγαινε; 

5 σκέψεις για το “Οι Μέλισσες στέλνουν την Τάμτα κάπου μακρυά!

  1. Μελοδικοτατο υπεροχο!!Εγω προσωπικα δηκαδθ την φανταζομαι να εκπροσωπει την κυπρο οχι την ελλαδα!!Καλοταξιδο!

  2. Μ’αυτό το τραγούδι δεν θα πήγαινε γιατί εδώ στην Ελλάδα πιστεύουν ότι υπάρχει ένα ξεχωριστό είδος μουσικής που λέγεται “τραγούδι κατάλληλο για την eurovision” και είναι συνήθως κάτι περίεργες μίξεις ή κάτι εντελώς ανέμπνευστα ποπ κομμάτια.

    1. Θα συμφωνήσω εν μέρει. Είναι λάθος να κατασκευάζονται τραγούδια ειδικά για eurovision, ναι. Το σωστό πιστεύω θα ήταν να γίνεται μία έξτρα προσπάθεια να γραφτεί κάτι καλύτερο από τα συνηθισμένα μεν (για να μπορέσει να σταθεί σε ένα τόσο δύσκολο διαγωνισμό) αλλά να είναι κάτι ορίτζιναλ και όχι φτιαχτό γεμάτο με κλισέ συνταγές. Φοβάμαι πως ότι αντί να καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί το δεύτερο, ότι γίνεται κάποιες φορές το πρώτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.