Νέαρχος Ευαγγέλου-2 θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Νέαρχος Ευαγγέλου-2 θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Ο Νέαρχος Ευαγγέλου, είναι ο νεαρός δημιουργός κι ερμηνευτής που μαζί με τη Χάρης Σάββα πήρε μέρος στον Κυπριακό τελικό με το ΄Δειλά δεν αγαπώ’ και προσπάθησε να πάρει το εισιτήριο για την Αυστρία και την 60η Eurovision 2015 εκπροσωπώντας την Κύπρο.
Τελικώς δεν τα κατάφερε μιας που ο Γιάννης Καραγιάννης ήταν αυτός που επιλέχτηκε να ταξιδέψει στη Βιέννη με τη σύνθεση του Mike Konarris και το One thing i should have done.
Ο Νέαρχος συνέχισε τις σπουδές του στο εξωτερικό,δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τη μουσική,ενώ δεν αμέλησε να ασχολείται και με τον αθλητισμό που τελικώς ήταν αυτός που του έδωσε μια μεγάλη χαρά.
Κατόρθωσε μαζί με την Κυπριακή ομάδα παραδοσιακού καράτε που συμμετέχει στη πατρίδα του,και έφερε την Κύπρο στο υψηλό βάθρο των νικητών σε παγκόσμιους αγώνες καράτε στη Σλοβενία ανάμεσα σε 56 χώρες κατακτώντας 4 αργυρά μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα ο Νέαρχος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ομαδικό Κumite ανδρών μαζί με τους Χρύσανθο Βασιλείου και Ευάγγελο Σταυρινού.
Συγχαρητήρια Κύπρος, συγχαρητήρια Νέαρχε και σε αυτό τον τομέα.

https://www.youtube.com/watch?v=zw6Urkts5wA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.