Μολδαβία: Στις 2 Μαρτίου μεταφέρθηκε ο τελικός του “O Melodie Pentru Europa 2019”

Μολδαβία: Στις 2 Μαρτίου μεταφέρθηκε ο τελικός του “O Melodie Pentru Europa 2019”

To κρατικό κανάλι της Μολδαβίας μετέφερε τον εθνικό τελικό της χώρας O Melodie Pentru Europa 2019 για τις 2 Μαρτίου, μια μέρα νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη.

Αρχικά ο τελικός του O Melodie Pentru Europa 2019 είχε αρχικά προγραμματιστεί από το κρατικό κανάλι  TRM για τις 3 Μαρτίου αλλά τελικά προτιμήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 2 Μαρτίου ως πιο κατάλληλος χρόνος διεξαγωγής του εθνικού τελικού.

Οι καλλιτέχνες που τελικά θα ανέβουν στην σκηνή του τελικού το βράδυ την 2 Μαρτίου είναι οι :

Το TRM αρχικά σκόπευε να διεξάγει έναν ημιτελικό στις 2 Μαρτίου, αλλά τελικά εγκαταλείφθηκε ο σχεδιασμός αυτός για να υιοθετηθεί η διαδικασία του ενός και μόνο τελικού για το O Melodie Pentru Europa και 10 υποψηφίους.

Η Μολδαβία συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005 και έκτοτε συμμετέχει συνεχώς. Η καλύτερη της θέση είναι η τρίτη το 2017 με τους Sunstroke Project  και το Hey Mama. Το 2018 κατέλαβε την 10η θέση με τους DoReDos και το Lucky Day, ένα τραγούδι το οποίο σκηνογράφησε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.