Μολδαβία: Στην Μόσχα η Natalia Gordienko για την ηχογράφηση της συμμετοχής της

Μολδαβία: Στην Μόσχα η Natalia Gordienko για την ηχογράφηση της συμμετοχής της

Η Natalia Gordienko η καλλιτέχνης που επιλέχθηκε μέσω απευθείας ανάθεση για να εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision 2021, βρίσκεται στην Μόσχα για να ηχογραφήσει την συμμετοχή της για τον επερχόμενο διαγωνισμό. Η συμμετοχή της Μολδαβίας θα έχει και φέτος Ελληνική υπογραφή από τον Δημήτρη Κοντόπουλο ως μέλος της περίφημης Dream Team. Στο παρακάτω απόσπασμα της ηχογράφησης μπορείτε να δείτε την Natalia Gordienko και τους συνεργάτες της Δημήτρη Κοντόπουλο και Ηλία Κοκοτό.

Λέγεται μάλιστα πως το τραγούδι της Natalia φέτος θα είναι χορευτικό, σε αντίθεση με την περσινή της συμμετοχή Prison, η οποία ήταν μπαλάντα.

Η Natalia Gordienko επιλέχθηκε για τρίτη φορά να εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision αλλά μόλις η πρώτη με απευθείας ανάθεση. Προηγουμένως είχε εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision 2006 μαζί με τους Arsenium και Connect-R με το τραγούδι Loca κατακτώντας την 20η θέση, ενώ το 2020 αν και κέρδισε τον εθνικό τελικό της χώρας της με το Prison δεν βρέθηκε τελικά στην σκηνή της Eurovision καθώς ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.