Μάλτα: Τα Γκρουπ και οι Overs που πέρασαν στα live shows του X-Factor

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Chair Challenge στο X-factor Μάλτας, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, έφτασε η στιγμή για την επόμενη φάση του μουσικού αυτού διαγωνισμού, των Judges’ houses.

Η φάση των Judges’ houses ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και ολοκληρώθηκε σήμερα. Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε από μία ομάδα, οπού μόνο 6 καλλιτέχνες από την κάθε μία προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses, ώστε να επιλεγούν οι 3 υποψήφιοι από κάθε γκρουπ που θα προχωρήσουν στα Live Shows. Τα Judges’ houses  ολοκληρώνονται σήμερα με τις ομάδες των γκρουπ και των Overs.

Tα γκρουπ που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι: Faith, Sweet Chaos, Chord, Reign, Yazmin & James και Bloodline. Τα γκρουπ επισκέφτηκαν το σπίτι του Howard Keith, ο οποίος τους περίμενε μαζί με τον Lil Eddie. Τα 3 υποψήφια γκρουπ που κέρδισαν το εισιτήριο για τα Live Shows, είναι τα εξής:

 • Yazmin and James

 • Bloodline

 • Faith

Οι συμμετεχοντες από την ομάδα των Overs που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι: Celine Agius, Chantal Catania, Edward Abdilla, Jozi, Kersten Graham και Paul Anthony. Οι Overs επισκέφτηκαν το σπίτι της Alexandra Alden , η οποία τους περίμενε μαζί με τις The New Victorians. Οι 3 υποψήφιοι overs που κέρδισαν το εισιτήριο για τα Live Shows, είναι οι εξής:

 • Paul Anthony

 • Edward Abdilla

 • Celine Agius

Την επόμενη Κυριακή θα προβληθεί το πρώτο Live Show του X-Factor όπου 12 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την θέση για την εκπροσώπηση της Μάλτας στο διαγωνισμό της Eurovision 2020. Οι 12 καλλιτέχνες που περάσαν στα Live Shows είναι:

 1. Justine Shorfid
 2. Destiny Chukunyere
 3. Jasmine Abela
 4. Kyle Cutajar
 5. Karl Schembri
 6. Dav.Jr
 7. Yazmin and James
 8. FAITH – Five Are In The House
 9. Bloodline Music
 10. Paul Anthony
 11. Ed Abdilla
 12. Celine Agius

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.