Λιθουανία 2017: Η Aminata για τρίτη φορά στη Eurovision ;

Λιθουανία 2017: Η Aminata για τρίτη φορά στη Eurovision ;

Την τρίτη και “φαρμακερή”, όπως λέει και η φράση του λαού, προσπάθεια θα κάνει η γνωστή, στους περισσότερους φαν, Aminata όπου το 2015 με το τραγούδι “Love Injected” αντιπροσωπεύσε την ιδιάτερη πατρίδα της, Λετονία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision καταλαμβάνοντας την 6η θέση και το 2016 έγραψε την συμετοχή και πάλι της Λετονίας, “Heartbeat” με ερμηνευτή τον Justs .

Φέτος θα προσπαθήσει και πάλι, αλλά αυτή τη φορά για την Λιθουανία και την Aistė Pilvelytė. Το τραγούδι έχει τίτλο “I’m Like a Wolf” και σύμφωνα με πληροφορίες από την Aiste όταν της παρουσίασαν δύο τραγούδια για το επερχόμενο άλμπουμ της, τα όποια ήταν σύνθεση και στιχουργία απο την Aminata, είπε ότι το τραγούδι “I’m Like a Wolf” ήταν κατάλληλο για την Eurovision  μια και είναι διαφορετικό από ότι είχε ερμηνευσει μέχρι τωρα που μιλάει για μια ισχυρή γυναίκα που ποτέ δεν παραδίνεται και ποτέ δεν δείχνει τα δάκρυα της. Είναι ένα δύσκολο τραγούδι με falsetto και με πολλές εναλλαγές. “Είναι πραγματικά εκπληκτικό”, δήλωσε η Aistė Pilvelytė και στην περίπτωση που επιλεχθεί, θα είναι ένατη συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της χώρας.

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82

Επίσημη ανακοίνωση των φιναλίστ για την εθνική επιλογή θα γίνει από τον Λιθουανικό εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα στα μέσα Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.