Λευκορωσία: Με εθνικό τελικό ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2019

Λευκορωσία: Με εθνικό τελικό ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2019

Το κρατικό κανάλι της Λευκορωσίας, BTRC επιβεβαίωσε στο  Euroradio.fm ότι σχεδιάζει την διεξαγωγή εθνικού τελικού για να επιλέξει τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2019.

OI  ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

O δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας επιβεβαίωσε ότι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Τελ Αβίβ θα προκύψει από εθνικό τελικό. Σύμφωνα με τις δηλώσεις εκπροσώπου του καναλιού στο Euroradio.fm ειπώθηκε:

Ναι εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μόλις είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την διαδικασία στον τύπο θα το κάνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας και θα σας ενημερώσουμε. Ο εθνικός τελικός είναι στα σχέδια μας και ακολουθεί η εργασία γι’αυτό. 

Υπήρχε η υποψία ότι εξαιτίας διοργάνωσης της  Junior Eurovision 2018, ο σχεδιασμός για τον εθνικό τελικό θα καθυστερούσε. Η Λευκορωσία έχει να κάνει τέτοιες ανακοινώσεις τόσο αργά από το 2011, όταν οι υποβολές τραγουδιών δεν είχαν αρχίσει πριν το τέλος Γενάρη οπότε το κανάλι κατέληξε σε απευθείας ανάθεση.

Η εκπροσωπήθηκε το 2018 από τον Alekseev με το τραγούδι του “Forever”,  το οποίο τερμάτισε στην 16η θέση, που ήταν η χειρότερη θέση της χώρας από το 2008

Πηγή: Euroradio.fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.