Λετονία: Η Samanta Tina ετοιμάζεται για τη Eurovision!

Λετονία: Η Samanta Tina ετοιμάζεται για τη Eurovision!

Στις 8 Φεβρουαρίου, η Samanta Tina με το τραγούδι “Still Breathing” ήταν η νικήτρια του εθνικού τελικού της Λετονίας Supernova 2020.

Στο περιοδικό “The Morning Panorama”, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι μετά τη νίκη της στο Supernova συνεχίζει δυναμικά τις πρόβες για τον ημιτελικό της Eurovision.

Δεν πρέπει να χαλαρώσετε, πρέπει να συνεχίσετε να αναπνέετε.

Η νίκη στο Supernova είναι μόνο ένα βήμα – έστω και φιλόδοξο – προς το μεγάλο στόχο. Οι πρόβες τώρα είναι σαν μια επανάληψη εργασίας.  Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε και να δουλεύουμε για την σκηνική παρουσία μας στην Eurovision και τις εμφανίσεις μας σε άλλες χώρες για να προωθήσουμε το Λετονικό τραγούδι.

 

Η απήχηση του κόσμου είναι μεγάλη και με κάνει πολλή ευτυχισμένη. Πολλοί fans μου γράφουν από όλη την Ευρώπη ότι ήδη περιμένουν να συναντηθούμε. Υπάρχει όμως πολλή δουλειά πριν από αυτό.

Επίσης η Samanta αποκάλυψε ότι η εμφάνιση της στην σκηνή της Eurovision δεν θα διαφέρει σημαντικά από αυτό που είδαμε στο Supernova. Μέτα την νίκη της στο εθνικό τελικό η τραγουδιστρια απάντησε σε κάθε σχόλιο στο Instagram και κοιμήθηκε στις 4 η ώρα το πρωί.

Κατά τη γνώμη μου, η σκηνική εμφάνιση μου είναι πλήρης, πολύ ισχυρή και μη τυποποιημένη για την Eurovision. Άνθρωποι από όλη την Ευρώπη είναι ήδη ενθουσιασμένοι από την άποψη των αντιδράσεων και των σχολίων. Έχουμε δείξει σοβαρή δουλειά, αλλά σε μεγάλο βαθμό νομίζω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα επειδή η εμφάνιση είναι έτοιμη.

Πράγματι, απαντώ σε όλους, διότι είναι σημαντικό για μένα. Ακούω κάθε πρόταση, κάθε σχόλιο, γιατί χωρίς το κοινό δεν θα τα είχα καταφέρει.

Πηγή: LSM.LV

Πηγή φωτογραφιών: Lauris Viksne

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.