Κύπρος: Ο Γιώργος Μιχαηλίδης εκπρόσωπος για την Eurovision Junior 2016.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στη επόμενη Eurovision Junior 2016 που θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο στην Μάλτα ,με το τραγούδι  Dance Floor. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κρατικού καναλιού, ΡΙΚ, η επιλογή του τραγουδιού έγινε από ένα σύνολο επτά τραγουδιών από μία ειδική πενταμελής επιτροπή που την απαρτίζανε οι : Σαλώμη Χατζηνεοφύτου, Λία Κασίου, Σπύρος Σπύρου, Φλωρέντιος Τσούκας και Στέφανος Χαραλάμπους.

Ο Γιώργος είναι μόλις ο τέταρτος άρρην εκπρόσωπος της Κύπρου με τελευταίο τον Γιώργο Ιωαννίδη το 2007 που είχε καταταγεί 14ος με 29 βαθμούς.

Συνολικα 16 χώρες έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην φετινή Eurovision Junior με την Κύπρο και Πολωνία να επιστρέφουν μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ το Σαν Μαρίνο , η Σλοβενία και το Μαυροβούνιο έχουν δηλώσει ότι θα απέχουν από την φετινή διοργάνωση που λάβει χώρα στην Βαλέτα της Μάλτας στις 20 Νοεμβρίου 2016. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού που είχε λάβει χώρα στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *