Κύπρος: Με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo” στην Eurovision 2021

Κύπρος: Με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo” στην Eurovision 2021

Πριν λίγα λεπτά, στην επίσημη σελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Κύπρου για την Eurovision στο Facebook, ανακοινώθηκε η εκπρόσωπος της χώρας για την Eurovision 2021, ο τίτλος του τραγουδιού, αλλά και οι συντελεστές της συμμετοχής.

Πρόκειται, λοιπόν, για την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία ανήκει στην δισκογραφική εταιρία Panik Records, και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι El Diablo.

Λίγα λόγια για την Έλενα Τσαγκρινού

Η 26χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική ενώ φοίτησε σε Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 2009 πήρε μέρος στο talent show του ANT1, Ελλάδα έχεις ταλέντο και το 2014 στο J2US, ως παρτενέρ και coach του Ιβάν Σβιτάιλο. Το καλοκαίρι του 2013, έπειτα από οντισιόν, επιλέχθηκε από το συγκρότημα OtherView για τη θέση της τραγουδίστριας, μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας. Το 2018 λύθηκε η συνεργασία της με τους OtherView, ξεκινώντας την solo καριέρα της. Το πιο πρόσφατο τραγούδι της είναι το Πάρε Με Αγκαλιά, σε συνεργασία με τον Mike.

Δημιουργοί του τραγουδιού της για την Eurovision, El Diablo, είναι οι Thomas Stengaard (μέλος της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού Only Teardrops, που έφερε τη νίκη στην Δανία το 2013), Laurell Barker (μία από τους συνθέτες της συμμετοχής της Ελβετίας το 2018 Stones, του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019 Bigger Than Us, της Γερμανίας το 2019 Sister, της Ελβετίας το 2019 She got me, της Πολωνίας το 2020 Empires, αλλά και πολλών τραγουδιών που έχουμε δει να διαγωνίζονται σε εθνικούς τελικούς διαφόρων χωρών), Jimmy Joker (συνθέτης και παραγωγός όπου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τους Pitbull, Enrique Iglesias, J.Lo, Nicki Minaj, Marc Anthony, Usher, Daddy Yankee, Ne-Yo, Akon και Flo-Rida) και Oxa (Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και χορεύτρια η οποία έχει συνεργαστεί με την J.Lo). Καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής είναι ο Marvin Dietmann (σκηνοθέτης της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας το 2014, Rise Like A Phoenix) , ο οποίος είχε επιλεγεί και για την συμμετοχή του Sandro φέτος.

3 σκέψεις για το “Κύπρος: Με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo” στην Eurovision 2021

  1. Δεν την γνωρίζω.
    Αυτό που ακούω στο παραπάνω βίντεο είναι πολύ μακριά από τα μουσικά μου γούστα.
    Καλή της επιτυχία.

  2. Aσφαλης επιλογη και σίγουρη για το ύφος του τραγουδιού που θα έχουν επιλέξει. Την ξέρω τα τελευταία χρόνια, συμπαθής μου είναι, καλή φωνή έχει για το στυλ των τραγουδιών της που λέει, και είναι όμορφο κορίτσι! Ας ακούσουμε το τραγούδι και βλέπουμε! Μ αρέσει η επιλογή την περίμενα, η αυτή η η Ζοζεφίν ή η Παπαδοπουλου θα ήταν, οποτε οκ! Καλή επιτυχία στη Κύπρο και στην Έλενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.