Ισραήλ: Ο Kobi Merimi κερδίζει wildcard και επιστρέφει στο “The Next Star 2019”

Ισραήλ: Ο Kobi Merimi κερδίζει wildcard και επιστρέφει στο “The Next Star 2019”

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο άλλος ένας γύρος της εθνικής επιλογής του Ισραήλ για την Eurovision 2019, The Next Star, όπου παρακολουθήσαμε να διαγωνίζονται μετά τον πρώτο, τον δεύτερο και τρίτο ημιτελικό , 2 διαγωνιζόμενους που είχαν αποχωρήσει σε προηγούμενη φάση από το σόου, με έναν συμμετέχοντα να κερδίζει μια wildcard και να επιστρέφει στο σόου.

Σ’ αυτό τον γύρο οι  συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν ενώπιον των κριτών Static & Ben-El TavoriKeren PelesHarel Skaat (ESC Ισραήλ 2010), Shiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky, να μπορούν να δώσουν 10 βαθμούς στον έναν και 12 στον άλλον καλλιτέχνη, ενώ τους υπόλοιπους βαθμούς να τους δίνει το κοινό.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ “WILDCARD” ΓΥΡΟΥ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ερμηνείες και τις επιδόσεις των δύο καλλιτεχνών:

Kobi Merimi (87%)

Osher Biton (85%)

Συνεπώς ο Kobi Merimi κέρδισε την μονομαχία και την wildcard που του επιτρέπει να επιστρέψει στο σόου και να διεκδικήσει το Σάββατο μία από τις δύο θέσεις στον μεγάλο τελικό του HaKokhav HaBa L’Eurovizion. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε πως εξελίχθηκε η ψηφοφορία που έδωσε την νίκη και το δικαίωμα επιστροφής στο σόου στον Kobi. 

Καθώς τρεις φιναλίστ είχαν ήδη επιλεχθεί, μετά την αποχώρηση των Shalva Band από τον διαγωνισμό στον επόμενο και τελευταίο ημιτελικό γύρο δεν θα επιλεγεί τελικά ένας φιναλίστ αλλά δύο. Συνεπώς 4 συνολικά φιναλίστ θα διαγωνιστούν στον τελικό του σόου που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη, η Maya de Buskila και Ketreyah και οι 2 νικητές του τελευταίου ημιτελικού γύρου. Το Σάββατο θα δούμε να διεκδικούν τις δύο τελευταίες θέσεις του τελικού οι Kobi MerimiAbraham, Daniel και η Shefita.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.