Η ΕΡΤ στα γυρίσματα του video clip του “Superg!rl” – Τι δήλωσε η Stefania και ο σκηνοθέτης του video clip (video)

Η ΕΡΤ στα γυρίσματα του video clip του “Superg!rl” – Τι δήλωσε η Stefania και ο σκηνοθέτης του video clip (video)

H κάμερα της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ επιΚΟΙΝΩΝΙΑ, βρέθηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της φετινής μας εκπροσώπου, Stefania.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι από την αρχή το τραγούδι που την ενθουσίασε, από τα 4 που της έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ήταν το Supergirl, pop, χορευτικό, θυμίζοντας Ariana Grande. Συνέχισε λέγοντας ότι ήταν πάντα όνειρό της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, όπως η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής συνομίλησε και με τον σκηνοθέτη του βίντεο κλιπ, Κωνσταντίνο Καρύδα, ο οποίος δήλωσε ότι το τραγούδι είναι χορευτικό, δυναμικό και έχει αρκετή ενέργεια. Επίσης δήλωσε ότι το κομμάτι έχει νόημα, συναίσθημα και περνάει κάποιο μήνυμα, συνδυάζοντας πολλά στοιχεία, με μια dance μουσική που σε ξεσηκώνει. Συνέχισε λέγοντας πως η Stefania είναι ένα πραγματικό Supergirl, γιατί παρά την ηλικία της είναι επαγγελματίας, έχει μάθει να δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα, έχει μια ωριμότητα για την ηλικία της που σπάνια την συναντάς και είναι πολύ εργατική.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, αναφέρθηκε ότι στο βίντεο κλιπ υπάρχει κάποια σκηνή με την Stefania να ξυπνά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε το αποτέλεσμα των γυρισμάτων.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της εκπομπής:

Το τραγούδι μαζί με το βίντεο κλιπ, θα παρουσιαστούν τη 1η Μαρτίου στην εκπομπή της ΕΡΤ, Eurovision – Αντίστροφη Μέτρηση.

Πηγή video: eurovisionfun

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.