Η απάντηση των ARGO για το “Promo tour” του Utopian Land

Η απάντηση των ARGO για το “Promo tour” του Utopian Land

Ενώ οι εντατικές πρόβες συνεχίζονται και σήμερα για τους ARGO, αξίζει να αναφερθούμε και στην απάντηση της φετινής Ελληνικής αποστολής σχετικά με την “απουσία” της Ελλάδας αυτή τη χρονιά απο διάφορες πόλεις της Ευρώπης (Άμστερνταμ-Λονδίνο,Μόσχα,Ρίγα κλπ) που θα διεξαχθούν εκδηλώσεις-parties και που πολλές χώρες έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν σε αυτά, για την καλύτερη προώθηση των τραγουδιών τους.
“Δεν θα γίνει κάποιο Promo tour καθώς τα έξοδα είναι μεγάλα και τη στιγμή που η Ελλάδα και οι πολίτες της· «στενάζουν» δεν θα μπορούσαμε να σπαταλήσουμε χρήματα προκειμένου να ταξιδέψουμε σε διάφορα μέρη για να προωθήσουμε το τραγούδι”.
Η παραπάνω δήλωση είναι η απάντηση και η θέση της Ελληνικής αποστολής εφέτος και εν συνεχεία καταλήγουν στο ότι “έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια ότι δεν έχει σημασία το αν θα πας tour σε κάποια χώρα ή όχι, αφού, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος κάθε φορά, δεν στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο”.
Άλλωστε, στην ψηφιακή εποχή που ζούμε,συμπληρώνουν, είμαστε σίγουροι ότι η προώθηση και η προβολή της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision μπορούν να επιτευχθούν με άλλα μέσα, χωρίς να χρειάζεται ή να είναι επιβεβλημένη η όποια φυσική μας παρουσία σε promo events ανά την Ευρώπη, θα γίνει το καλύτερο για να «επικοινωνήσουμε» το τραγούδι μας μέσω των Social Media και μέσω του επίσημου site που διαθέτει η ΕΡΤ.
Επιπρόσθετα, θα γίνουν προωθητικές κινήσεις και στις 43 χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, με στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική από τους υπευθύνους της ΕΡΤ».
Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ κος Διονύσης Τσακνής δήλωσε δημόσια.ότι η η φετινή συμμετοχή μας θα κοστίσει περίπου 90.000 – 95.000 ευρώ, σχεδόν 35% λιγότερο από το 2015, ενώ δεν πρόκειται να εκταμιευτούν λεφτά από τον κορβανά της δημόσιας τηλεόρασης μιας που το ποσό θα καλυφθεί από χορηγούς.

Πηγή: TV Κους Κους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.