Εσθονία: Με νέο εκπρόσωπο η χώρα στην Eurovision 2021

Εσθονία: Με νέο εκπρόσωπο η χώρα στην Eurovision 2021

Η δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας ERR, ανακοίνωσε ότι για την Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η εθνική επιλογή της χώρας Eesti Laul, όπου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της. Ως εκ τούτου, ο φετινός νικητής της διαδικασίας Uku Suviste, δυστυχώς δεν θα εκπροσωπήσει την Εσθονία στον επόμενο διαγωνισμό.

Ο αρχηγός αποστολής της Εσθονίας για την Eurovision, Tomi Rahula, δήλωσε:

Δυστυχώς, έτσι όπως έχει η κατάσταση, του χρόνου θα έχουμε νέο διαγωνισμό. Ενάμισι χρόνο αργότερα, κανείς δεν θα λάβει μέρος με το ίδιο τραγούδι και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο.

Έτσι λοιπόν, του χρόνου θα δούμε στη σκηνή της Eurovision τον καλλιτέχνη που θα προκύψει έπειτα από την διεξαγωγή της επόμενης έκδοσης του Eesti Laul. Ωστόσο, η δημόσια τηλεόραση της χώρας επιβεβαίωσε ότι ο Uku Suviste, μπορεί να καταθέσει νέο τραγούδι για τον εθνικό τελικό του 2021, συμμετέχοντας απευθείας στους ημιτελικούς.

Να θυμίσουμε ότι ο Uku Suviste με το τραγούδι What Love Is, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση τους εθνικού τελικού της Εσθονίας, ανάμεσα από τρεις superfinalists, με το συντριπτικό ποσοστό του 68,2%, συγκεντρώνοντας 33.582 ψήφους.

https://www.youtube.com/watch?v=z4I3vvQzQ-E

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.