Εσθονία: Ακούστε τα 24 υποψήφια τραγούδια του “Eesti Laul 2021”

Εσθονία: Ακούστε τα 24 υποψήφια τραγούδια του “Eesti Laul 2021”

Πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας, ERR, αποκάλυψε τα 24 υποψήφια τραγούδια της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision 2021, Eesti Laul.

Πριν από λίγες ημέρες, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής Ringvaade, πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση των υποψηφίων του διαγωνισμού αλλά και των τίτλων των συμμετοχών τους. Σήμερα, η ERR, έδωσε στη δημοσιότητα τα τραγούδια των 24 διαγωνιζόμενων, τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε φυσικά τον Uku Suviste που θα εκπροσωπούσε την Εσθονία φέτος αν δεν ακυρωνόταν ο διαγωνισμός, τον εκπρόσωπο της χώρας το 1998 και το 2017 Koit Toome,  τον εκπρόσωπο της Εσθονίας το 2016 Jüri Pootsmann, την εκπρόσωπο της χώρας το 2014, Tanja, που διαγωνίστηκε με το τραγούδι Amazing, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision, αλλά και τον Ivo Linna ο οποίος εκπροσώπησε την Εσθονία το 1996 μαζί με την Maarja-Liis Ilus, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Στο Eesti Laul θα διαγωνιστούν συνολικά 24 συμμετοχές, οι οποίες θα χωριστούν σε 2 ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Φεβρουαρίου. Από αυτές, οι 12 θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου.

Μία σκέψη στο “Εσθονία: Ακούστε τα 24 υποψήφια τραγούδια του “Eesti Laul 2021”

  1. Σε γενικές γραμμές αξιοπρεπή τα περισσότερα. Mια φορά τα άκουσα όλα και δεν έχω κάποιο αγαπημένο μέχρι στιγμής.
    Θα ξεχώριζα ίσως το Alabama Watchdog και το Kaos.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.