Επιστρέφει η νικήτρια της Γιουροβίζιον Charlotte Perelli δυναμικά στο Melodifestivalen;

Επιστρέφει η νικήτρια της Γιουροβίζιον Charlotte Perelli δυναμικά στο Melodifestivalen;

Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η οποία κάθε χρόνο αφιερώνει σελίδες επί σελίδων στο Melodifestivalen και την Eurovision, ναι!

Μάλιστα ήθελε και πέρυσι να λάβει μέρος, όμως, επειδή επελέγη ως συμπαρουσιάστρια του ερίτιμου σώου, όφειλε να αποσυρθεί, διότι δεσμευόταν από το συμβόλαιό της, όπως μας ενημερώνει το Wiwibloggs. Μολαταύτα, εμφανίστηκε στον ημιτελικό του Μάλμε, ερμηνεύοντας το Här står jag, δηλαδή τη σουηδική διασκευή του Atemlos durch die Nacht της Helene Fischer.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η Charlotte (Anna Jenny Charlotte Jensen Nilsson Perrelli) προσανατολίζεται να τραγουδήσει schlager, το οποίο δεν είναι και πολύ επιτυχημένο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η ίδια θα συμμετάσχει, για να παρουσιάσει “νέο υλικό και να περάσει καλά” (με άλλα λόγια -αν κατάλαβα καλά τα συμφραζόμενα- δεν “καίγεται” ιδιαίτερα να εκπροσωπήσει τη Σουηδία-πιο πολύ για την προβολή θα το κάνει). Τελευταία φορά δοκίμασε το 2012 με το The Girl, αλλά έμεινε 5η στον ημιτελικό.

nilssonperelli-2

Μέχρι τώρα έχουν διαρρεύσει κάποια οικεία ονόματα στους φαν, όπως η Ace Wilder, η SaRaha, η Lisa Ajax, η Wiktoria και ο Jon Henrik Fjallgren. Απομένει να δούμε και πολύ σύντομα μάλιστα, αφού το SVT θα αποκαλύψει τον κατάλογο των καλλιτεχνών στις 30 Νοεμβρίου, αν και κατά πόσον θα επιβεβαιωθούν.

Για την ώρα απολαύστε την περσινή εμφάνιση της Charlotte Perelli ως καλεσμένης στο Melodifestivalen. Θυμίζουμε, απλώς ότι το 1999, ως Charlotte Nilsson, κέρδισε τη Γιουροβίζιον με το Take me to your Heaven, ενώ επέστρεψε το 2008 “ανανεωμένη”, ως Charlotte Perelli, με το Hero, το οποίο, αν και λατρεύουν οι φαν, κατετάγη μόλις 18ο, έχοντας περάσει οριακά στον τελικό, χάρη στις επιτροπές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.