Εναρκτήρια Πρόβα: Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Εναρκτήρια Πρόβα: Βοσνία-Ερζεγοβίνη

17η στην σειρα εμφανισης στον Ά ημιτελικό και στις πρόβες η συμμετοχή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με έναν ήχο πολύ Βαλκάνιο όσον αφορά την Eurovision. Το mid-tempo τραγούδι ενσωματώνει κλασικά στοιχεία,όπως ακούγεται άλλωστε απο την κροατικής καταγωγής τσελίστα Ana Rucner, με ραπ.

Η πρόβα ξεκινά με  την Rucner να παίζει την εισαγωγή σόλο του τραγουδιού φορώντας μια ιδιαίτερα αντανακλαστική ασημί κάπα (που είναι επικίνδυνα παρόμοιο με αυτό του αλουμινόχαρτου και η κάμερα στρέφεται προς τον Deen του οποίου το στυλ έχει αλλάξει κάπως από την τελευταία φορά που αντιπροσώπευε την χώρα του το 2004 ( τώρα έχει ξυρισμένο κεφάλι και μια γενειάδα). Είναι όλοι ντυμένοι στα μαύρα (ίδιο με την Dalal που εμφανίζεται λίγο αργότερα) και οι τραγουδιστές υποστήριξης φορούν κάπες παρόμοια με την Ana Rucner  που όλοι τους τις πετάνε στο πάτωμα αργότερα.
Η σκηνή είναι κυρίως φωτισμένη στο μπλε με αφηρημένη γεωμετρική διαμόρφωση που εμφανίζεται στο σκηνικό. Το κύριο χαρακτηριστικό της παρουσίασης είναι ένα αγκαθωτό σύρμα στη μέση της σκηνής, που χωρίζει τον Deen από την Dalal που τραγουδούν και στις δύο πλευρές του που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλον.  Όταν εμφανιζεται ο ράπερ Jala, αυτός και η Ana φτανουν στο μπροστινό μέρος της σκηνής και τραγουδούν πολύ κοντά μεταξύ τους. Όπως απίθανο κι αν ακούγεται τα δύο αυτά μουσικά στυλ αλληλοσυμπληρώνονται όμορφα. Η Dalal και φωνητικές επιδόσεις του Deen είναι πολύ καλες και η όλη παρουσίαση ακούγεται αρκετά αριστοκρατική.

 

 

bosnia 1 bosnia 2 bosnia 3 bosnia 5 bosnia 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.