Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Αυστραλίας και της Ισλανδίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Αυστραλίας και της Ισλανδίας

Σειρά της Αυστραλίας για την δεύτερη τεχνική της πρόβα. Η Kate Miller-Heidke, που είναι ντυμένη στα λευκά με μια τιάρα να στολίζει το κεφάλι της, βρίσκεται στη σκηνή μαζί με δύο ακόμα χορεύτριες ντυμένες στα μαύρα, ανυψωμένες στον αέρα πάνω σε κάποιες ειδικές κατασκευές που μοιάζουν με κοντάρια που λυγίζουν. Στο φόντο βλέπουμε τον γαλαξία, ενώ χαμηλά την υδρόγειο, δίνοντας την εντύπωση ότι  η Kate και οι κοπέλες αιωρούνται στο διάστημα. Η τραγουδίστρια έχασε κάποιες νότες, παρόλα αυτά ήταν μια πολύ εντυπωσιακή πρόβα.

Οι πρόβες συνεχίζονται με τους Hatari από την Ισλανδία. Το συγκρότημα είναι ντυμένο με μαύρες στολές, ενώ οι χορευτές με λευκές. Στη σκηνή υπάρχει ένα τεράστιο κυκλικό κλουβί που στην κορυφή του βρίσκεται το τρίτο μέλος των Hatari και στο εσωτερικό του ένας ακόμα χορευτής. Στη σκηνή επικρατούν το κόκκινο και το μαύρο χρώμα, ενώ στο σκοτεινό φόντο παρατηρούμε κινούμενες αλυσίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.