Γερμανία: Το εναλλακτικό show της ARD για την Eurovision 2020

Γερμανία: Το εναλλακτικό show της ARD για την Eurovision 2020

Το εναλλακτικό της πρόγραμμα για την Eurovision 2020, που ακυρώθηκε, ανακοίνωσε και η δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας ARD.

Πρόκειται για το τηλεοπτικό πρόγραμμα World Wide Wohnzimmer, όπου θα αποτελείται από δύο εκπομπές. Στην πρώτη εκπομπή, η οποία θα λειτουργήσει σαν ημιτελικός και θα μεταδοθεί στις 9 Μαΐου, θα προβληθούν τα 41 βίντεο των φετινών συμμετοχών, με κοινό και επιτροπή να επιλέγει τις 10 που θα προκριθούν στον εναλλακτικό γερμανικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου. Οικοδεσπότες της εκπομπής θα είναι οι δημοφιλείς Youtubers Dennis και Benni Wolter.

Στον τελικό θα παρακολουθήσουμε Live εμφανίσεις από κάποιους φιναλίστ, αλλά και από τον εκπρόσωπο της Γερμανίας για φέτος, Ben Dolic, που θα παρουσιάσει την συμμετοχή του όπως περίπου θα την παρουσίαζε και στον Ρότερνταμ. Στο φινάλε της βραδιάς, που θα παρουσιάσει η Barbara Schöneberger, θα αποκαλυφθεί ο μεγάλος νικητής του γερμανικού εναλλακτικού show για την Eurovision 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.